Sefirin Kızı 15. bölüm izle! Nare'den büyük yemin

Sefirin Kızı 15. bölüm izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Sefirin Kızı, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 30 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölümünde; Sancar'ın başkasından çocuğu olacağını öğrenen Nare, adını anmamaya Nasuh Tevbesi ediyor. Gelecek hafta neler olacak? Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Sefirin Kızı 15. bölüm izlemek için merak edilen detaylar haberimizde...

Sefirin Kızı 15. bölüm izle! Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Sefirin Kızı, bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle saat 20:00'da Star TV ekranlarında olacak. Başrollerinde; Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. 30 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölümünde; Sancar'ın başkasından çocuğu olacağını öğrenen Nare, adını anmamaya Nasuh Tevbesi ediyor. Gediz ise sevdiği kadının artık üzülmemesi için elinden geleni yapıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek araştırma yapmaya başladı. Gelecek hafta neler olacak? İşte Sefirin Kızı 15. bölüm izlemek için merak edilen detaylar haberimizde...

SEFİRİN KIZI 15. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Gediz Sancar'ı katil olmaktan vazgeçirir ama bu sefer kendisi Akın'a olan öfkesine yenik düşer. Hep içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir.

Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe'nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare'ye ve Melek'e nasıl verecektir?

SEFİRİN KIZI 15 BÖLÜM İZLE

Menekşe konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kabus gibi çöker. Ama Gülsiye'nin de onun için kabus gibi planları vardır.

sefirin kızı

Nare Sancar'dan Menekşe'nin hamilelik haberini aldığında, çok büyük bir farkındalık yaşar. Kendisine, Sancar'a ve dokuz yıldır tüm yaşadıklarına ilk defa dışardan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkansızdır.

SEFİRİN KIZI 15. BÖLÜM FRAGMANI

 

 

Sefirin Kızı 15. bölüm izle! Nare'den büyük yemin ile ilgili etiketler canlı izle Star TV Sefirin Kızı televizyon reyting yeni bolüm ekran fragman
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.