Seferin Kızı dizisinin Sancar Efe'si Engin Akyürek fotoğrafını paylaştı... Sosyal medya yıkıldı

Başarılı oyunculuğuyla şöhreti ülke sınırlarını aşan yakışıklı oyuncu Engin Akyürek paylaştığı fotoğraf karesiyle dikkat çekti. 619 bin takipçili Instagram hesabından sevimli köpeğiyle objektif karşısına geçtiği anları paylaşan Akyürek'in karavan pozu sosyal medyayı salladı. Son olarak 11 Mayıs 2021'de final yapan Seferin Kızı dizisinde hayat verdiği Sancar Efe karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncuya hayranları övgüler yağdırdı.

En son geçtiğimiz yıl Mayıs ayında final yapan, Star TV'de ekrana gelen ‘Sefirin Kızı’ dizisinde Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte başrolü paylaşan, dizide hayat verdiği Sancar Efe karakteriyle adından söz ettiren 40 yaşındaki oyuncu Engin Akyürek sosyal medyada gündem oldu.

Same Film ile O3 Medya’nın Disney Plus için hazırladığı “Kaçış” dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Akyürek'in setten paylaştığı kare hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü moda sitesinin 'Be Global Fashion Network'te gerçekleşen ankette dünyanın en yakışıklı erkeği seçilen Engin Akyürek, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyayı kasıp kavurdu.

TAKİPÇİLERİ YORUM VE BEĞENİ YAĞMURUNA TUTTU

Ankette, Johnny Depp ve Adam Lambert gibi isimleri geride bırakarak listeye birinci sıradan giren Engin Akyürek son döneme en gözde oyuncular arasındaki yerini koruyor. Karavanın içinde sevimli bir köpekle çekilen fotoğraf karesini Instagram hesabından kalp emojisi ile paylaşan Engin Akyürek'e takipçileri ve hayranları övgüler yağdırdı. Başarılı oyuncunun fotoğraf karesi saatler içinde binlerce beğeni alırken, Twitter'da #EnginAkyürek etiketi TT oldu.

İşte Engin Akyürek'in o paylaşımı...

Seferin Kızı dizisinin Sancar Efe'si Engin Akyürek fotoğrafını paylaştı... Sosyal medya yıkıldı

Seferin Kızı dizisinin Sancar Efe'si Engin Akyürek fotoğrafını paylaştı... Sosyal medya yıkıldı ile ilgili etiketler Engin Akyürek Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.