Seferihisar'daki orman yangınına müdahale sürüyor: Bazı evler ve araçlar kül oldu

İzmir'in Seferihisar ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale sürüyor. Yangına havadan ve karadan müdahale ederken Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin son durumu açıkladı. Yetişkin, yangında 3 ev, 12 araba ve 1 bekçi kulübesinin yandığını söyledi.

İzmir Seferihisar'da Beyler Mahallesi civarında ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine 6 helikopter, 2 uçak, 13 arazöz alevlere müdahaleye başlandı. Beyler Mahallesi'nin ardından bu kez de yangın haberi Doğanbey mevkiinden geldi.

Seferihisar'daki orman yangınına müdahale sürüyor: Bazı evler ve araçlar kül oldu

Beyler’deki yangında çalışmaların iyiye gitmesinin ardından burada yangına müdahale eden ekipler de Doğanbey mevkiine kaydırıldı. Toplamda 6 uçak, 7 helikopter ve 30 arazöz alevlere müdahale etti. Söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

Seferihisar'daki orman yangınına müdahale sürüyor: Bazı evler ve araçlar kül oldu - Resim : 2

ÜÇ EV, 12 ARAÇ VE 1 BEKÇİ KULÜBESİ YANDI

Yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, alevlerin sıçradığı ev ve araçlarda hasar oluştuğunu belirtti. Başkan Yetişkin, "Beyler’de çıkan ilk yangında 3 ev yandı. Buradaki yangında çalışmalar iyiye gidiyor. Daha sonra Doğanbey’de çıkan yangında da 1 bekçi kulübesi ile 12 özel araç yandı. Yangın denizden rüzgar aldığı için büyüdü, söndürme çalışmaları devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Seferihisar'daki orman yangınına müdahale sürüyor: Bazı evler ve araçlar kül oldu - Resim : 3

 

Seferihisar'daki orman yangınına müdahale sürüyor: Bazı evler ve araçlar kül oldu ile ilgili etiketler İzmir Seferihisar Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.