Seferberlik sonrası Rusya'dan kan donduran görüntü: Askere gitmemek için kolunu balyozla kırdırttı!

Putin'in ilan ettiği seferberlik sonrası on binlerce Rus, Ukrayna'da savaşmamak için başka ülkelere kaçtı. Ülkeden kaçamayan Rusların ise savaşmamak için kol ve bacaklarını kırdığı görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan son videoda silah altına girme istemeyen bir gencin kolunu, arkadaşına balyozla kırdırttığı görüldü.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmı geçen hafta duyurduğu seferberlik ilanı ülkeyi karıştırdı. 18-35 yaş arasındaki gençlerin askere alınacağı açıklanırken on binlerce Rus, ülkeden ayrıldı. Ülkeden ayrılamayan kişiler ise karara büyük tepki gösterdi.

ASKERE GİTMEK İSTEMEYEN RUSLARDAN AKILALMAZ DAVRANIŞLAR

Putin'in kararı sonrası Ukrayna'da savaşmak istemeyen Rusların başvurduğu yollar ise internette gündem oldu. Eşleri ve sevgililerini askere göndermek istemeyen kadınların kol ve bacaklarını kırması, erkeklerin ise ayak ve bacaklarını çeşitli yöntemlerle kırmaları kameraya yansıdı.

 

Seferberlik sonrası Rusya'dan kan donduran görüntü: Askere gitmemek için kolunu balyozla kırdırttı! - Resim : 2

 

ARKADAŞININ KOLUNU BALYOZLA KIRDI

Öte yandan benzer bir görüntü gün içinde sosyal medyada kısa sürede ses getirdi. Kameranın kayıtta olduğu o anlarda bir kişinin askere gitmek istemeyen arkadaşının kolunu balyozla kırdığı görüldü.

 

Seferberlik sonrası Rusya'dan kan donduran görüntü: Askere gitmemek için kolunu balyozla kırdırttı! ile ilgili etiketler Ukrayna Savaş Rusya asker Rus

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.