Sefa Yılmaz'dan Kaan Ayhan'a: Kesinlikle Trabzonspor'a gelme!

Trabzonspor’un yaz transfer döneminde renklerine bağlamak istediği ve bu doğrultuda kulübü Fortuna Dusseldorf ile de anlaşma aşamasına gelinen Kaan Ayhan’ın niçin alınamadığı ortaya çıktı.

Bordo-Mavili yönetimin, Kaan Ayhan ile de görüşerek prensip anlaşmasına vardığı ve imza aşamasına geldiği anda devreye Sefa Yılmaz’ın girdiği ve bu oyuncunun kafasını bulandırdığı ileri sürüldü.

TrabzonAjans.com’un ulaştığı bilgiye göre, Kaan Ayhan ile her konuda anlaşma sağlanınca bu futbolcu da çok yakın arkadaşı olan Sefa Yılmaz’ı aradı.

SEFA YILMAZ, ‘KESİNLİKLE GELME’ DEMİŞ

Kaan takım ve genel havayla ilgili bilgi sordu. Bunun üzerine Sefa Yılmaz’ın, “Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum ancak buraya gelmeni tavsiye etmem. Çünkü kulüp karmakarışık ve paranı asla zamanında alamazsın” dediği iddia edildi. Bunun üzerine de Kaan Ayhan’ın gelmekten vazgeçtiği belirtildi. Ancak yönetimin yeni dönemde bu futbolcuyu transfer etmek için tekrar harekete geçtiği ifade edildi.

A Milli savunma oyuncusu Kaan Ayhan’ın şimdi gelmeye çok daha sıcak baktığı fakat Galatasaray’ın da devrede olduğu dile getirildi. İki kulübün Kaan Ayhan rekabetinden kimin galip ayrılacağı ise merakla bekleniyor.

Sefa Yılmaz'dan Kaan Ayhan'a: Kesinlikle Trabzonspor'a gelme! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.