Sefa Doğanay Survivor 2020 finalinde! Sefa Doğanay kimdir?

Sefa Doğanay Survivor 2020 finalinde sahneye çıktı. İstanbul Galataport'ta gerçekleşen Survivor 2020 finalinde Sefa doğanay rüzgarı esti. İşte detaylar..

Sefa Doğanay Survivor 2020 finalinde sahneye çıktı! Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen Survivor 2020 İstanbul Galataport'ta canlı yayınlanıyor. Ünlü komedyen Sefa Doğanay ise Survivor yarışmacılarının taklitlerini yaparak geceye renk kattı. İşte detaylar...

SEFA DOĞANAY SURVİVOR 2020 FİNALİNDE SAHNEDE!

Sefa Doğanay, Survivor 2020 finalinde sahneye çıktı. Survivor Cemal Can dahil olmak üzere yarışmacıların taklitlerini yapan Sefa Doğanay, izleyenleri kırdı geçirdi.

SEFA DOĞANAY KİMDİR?

İlk ve ortaokulu Samsun Gazipaşa İlköğretim Okulunda okudu. Liseyi ise Samsun Namık Kemal Lisesi'nde okudu. Okul yıllarında çeşitli değişim ve sosyal projelerde görevler aldı. Taklit yeteneğini çok küçük yaşlarda keşfeden Sefa, izlediği tüm sanatçıların taklitleri yanı sıra çevresinde bilinen ve tanınan kişileri de taklit ederek herkesin sempatisini kazandı. 2010 yılında kazandığı İstanbul Marmara Üniversitesi'nde İşletme bölümünde 3. sınıfta öğrenimine devam etmektedir.2011 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında taklit yapma yeteneğini gösterdi. 2. sezonun şampiyonu olarak 250.000 TL ödülü kazandı. En son, Atv'de Çocuklar Duymasın dizisinde Hami karakterini canlandırmıştı.

 

Sefa Doğanay Survivor 2020 finalinde! Sefa Doğanay kimdir? ile ilgili etiketler Survivor sefa doğanay survivor survivor 2020 finali sefa doğany
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.