Sedef Orman'ın kura yorumu ses getirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan namağlup çıkan Beşiktaş son 16 turunda Alman devi Bayern Münih ile eşleşti. Sosyal medyada büyük ses getiren eşleşmeye Fikret Orman'ın eski eşi Sedef Orman'dan esprili bir yorum geldi.

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında fırtına gibi esen Beşiktaş, İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen son 16 kurasında Almanların güçlü takımı Bayern Münih ile eşleşti.

Bu eşleşme sosyal medyada büyük ses getirdi. Eşleşme sonrası Bayern Münih twitter üzerinden 'Were are coming to Beşiktaş' mesajı paylaştı. Bunun üzerine Beşiktaş ise, 'Bizi Timo Werner'e sorun' mesajı ile cevap verdi.

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu eşleşmeye bir yorumda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın eski eşi Sedef Orman'dan geldi. Orman sosyal medya hesabı üzerinden, 'Leipzig çok dayak yiyince abisini çağırdı' mesajını paylaştı. Orman'ın takipçileri bu mesaja begeni yağdırdı.

Sedef Orman'ın kura yorumu ses getirdi! ile ilgili etiketler Fikret Orman Bayern Münih sedef orman eşleşme yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.