Sedef Kabaş'ın o sözleri söylediği sırada CHP'li Özkoç'un yüz ifadesi dikkat çekti

Sedef Kabaş, geçtiğimiz gün katıldığı programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ağır ifadeler kullandı. Kabaş'ın bu sözleri sarf ettiği sırada program konuklarından CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un yüz ifadesinin değişmesi dikkatlerden kaçmadı.

TELE1 ekranlarında yayınlanan Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü yaptığı tartışma programına gazeteci Sedef Kabaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ve CHP milletvekili Aykut Erdoğdu katıldı.

Yayın sırasında Kabaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren cümleler kurdu. O anlarda CHP'li Engin Özkoç'un surat ifadesinin değişmesi dikkatlerden kaçmadı.

NE OLMUŞTU?

Sedef Kabaş Tele-1'de katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı makamını, "Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur." şeklinde ifadeler ile hedef almıştı.

Kabaş, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Sedef Kabaş, emniyetteki işlemlerinin ardından saat 14.00 sıralarında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

Sedef Kabaş'ın o sözleri söylediği sırada CHP'li Özkoç'un yüz ifadesi dikkat çekti ile ilgili etiketler Engin Özkoç CHP Cumhurbaşkanı Erdoğan Sedef Kabaş tele1
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.