Uzay hamlesi hazımsızlığı bitmedi

Türkiye'nin Milli Uzay Hamlesi'ni hazmedemeyenler, bu yönde atılan adımlara muhalif tutumunu sürdürüyor. O isimlere son olarak CHP'li belediyeler tarafından fonlanan TELE 1 kanalında çalışan Sedef Kabaş da katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin yaz sonunda 100 kilometre olan uzay sınırını aşacak roketi ateşleyeceğinin müjdesini verdi.

Bloomberg'e konuşan Bakan Varank, "Bu yaz sonunda inşallah 100 kilometre dediğimiz uzay sınırını aşacak roketimizin ateşlemesini Delta V şirketimiz yapacak. Türkiye’den muhtemelen Sinop’tan ateşlemesini yapacak ve uzay sınırını aşacak." dedi.

Türkiye'nin gelişmesi için atılan her adımı eleştiren muhalifler ise bu açıklamayla bile dalga geçmeye çalıştı.

O AÇIKLAMADAN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADI!

CHP'li belediyeler tarafından fonlanan TELE 1 kanalında çalışan Sedef Kabaş, Bakan Varank'ın sözlerini Twitter hesabından paylaşarak "Uçuş serbest" notunu düştü.

Varank'ın sözlerinden bir şey anlamadığı görülen Kabaş, kendisi söyleyip kendisi güldü.

Uzay hamlesi hazımsızlığı bitmedi ile ilgili etiketler Mustafa Varank Sanayi ve Teknoloji Bakanı uzay Sedef Kabaş roket
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.