Sedef Kabaş, Ekrem İmamoğlu'nu göklere çıkardı!

Geçtiğimiz günlerde İGDAŞ tarafından vatandaşlara gönderilen fahiş miktardaki faturalardan gelen paraların, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığını yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından çeşitli TV kanallarına 'reklam' olarak aktarıldığı ortaya çıkmıştı. O kanallarda biri olan TELE 1 canlı yayınına konuk olan İmamoğlu, programın sunucusu Sedef Kabaş tarafından adeta göklere çıkarıldı.

Koronavirüs nedeniyle karantina bölgelerinde doğalgaz sayaçlarının ölçülmemesi kararının ardından faturalar için önceki ayların ortalamasının alınması kararı alınmıştı ancak İstanbul'da oturan vatandaşların nisan ve mayıs aylarında gelen faturaları dudak uçuklattı.

Binlerce kişi tepkisini sosyal medya aracılığıyla karantina bölgesinde olmadıkları halde İstanbul'da faturaların neden okunmadığını sorguladı.

EPDK DEVREYE GİRDİ

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, İstanbul'da oturan vatandaşların yoğun şikayetleri üzerine inceleme başlattı ve vatandaşlara “O faturaları ödemek zorunda değilsiniz” çağrısı yapmıştı.

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz İGDAŞ'a mevzuata aykırı fatura düzenlemesiyle soruşturma başlatıldığını da duyurmuştu.

Enerji Piyasası Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, İGDAŞ'ın kendilerini hiçbir şekilde bilgilendirmediğini belirterek, "Vatandaşımız EPDK'nın haklarını koruduğunu bilmeliler. Vatandaşımızı üzeni biz misliyle üzeriz" ifadelerini kullanmıştı.

İGDAŞ, TELE-1 VE KRT TV’NİN SPONSOR OLDU

Vatandaşa 1 aylık fatura kesmek yerine 45 gün ile 75 gün arasında fatura kesip, kullanılmamış gazın parasını tahsil eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimindeki İGDAŞ, son dönemde eleştiri oklarının hedefi olurken ilginç bir bildi daha ortaya çıktı.

İGDAŞ’ın muhalif televizyon kanallarına da mali destek verdiği ve İGDAŞ'ın Ekrem İmamoğlu göreve geldikten sonra TELE-1 ve KRT TV sponsorluk anlaşması yaptığı öğrenildi.

TELE 1 PARALARIN KARŞILIĞINI VERDİ

O kanallardan TELE 1'e konuk olan Ekrem İmamoğlu, akıttığı paraların karşılığını aldı.

İmamoğlu'nun katıldığı programın sunucusu olan Sedef Kabaş, İBB Başkanı'nı adeta gökyüzüne çıkardı.

Sedef Kabaş, Ekrem İmamoğlu'nu göklere çıkardı!

Sedef Kabaş, Ekrem İmamoğlu'nu göklere çıkardı! ile ilgili etiketler İGDAŞ Ekrem İmamoğlu fatura Reklam tele 1
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.