Sedef Kabaş baltayı fena taşa vurdu

FETÖ kanalından TELE 1'e evrilen Sedef Kabaş bir kez daha baltayı taşa vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez turundaki karşılama sırasında elini kalbinin üzerine götürerek verdiği selamı "baş eğmek" olarak millete yutturmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun izinden giden Kabaş, Erdoğan'ın mayıs ayında Kuveyt'e yaptığı ziyarette el öptüğü bir fotoğrafı "Dik duruş" mesajı ile paylaştı. Ancak Kabaş'ın gözünden kaçan eli öpülenin bir çocuk olduğuydu. Hal böyle olunca tepki yağdı...

Muhalif kimliği ile tanınan Sedef Kabaş 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde FETÖ kanallarında arzı endam ediyordu. 

Sonrasında bir dönem sosyal medya üzerinden muhalif kimliğini sürdüren Kabaş, bir süre önce de Tele 1 televizyonunda program yapmaya başladı. 

Kabaş Tele 1'deki ilk günlerinde ağırladığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı yarım saatlik söyleşideki söylemleri ve tavırları nedeniyle yandaş gazeteci nasıl olunuru ortaya koyarken, muhaliflerin bile tepkisini çekmişti.

İmamoğlu'nu öve öve hiçbir yere sığdıramayan Kabaş'ın yandaşlığı ve müzmin muhalifliği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın körfez gezisinde Katar Emiri Temim'in önünde baş eğdiği yalanına sahip çıktı. 

Bu yalanı desteklemek için de "Dik duruş" mesajı ile Erdoğan'ın mayıs ayında Kuveyt'e yaptığı ziyarette çekilen bir fotoğrafı kullandı. 

Fotoğrafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir çocuğun elini öptüğü görülüyor. Ziyaretin yapıldığı tarihte de muhalif medya aynı fotoğrafı Erdoğan'ın "Kuveyt Emiri'nin oğlunun elini öptü" yalanı ile servis etmişti. Sonrasında ise Anadolu Ajansı tarafından çekilen fotoğraftaki çocuk ve Kuveyt Emiri'nin yanındaki kız çocuğunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çiçek vermek için karşılamaya dahil edilen Emirle de alakası olmayan Kuveytli iki çocuk olduğu ortaya çıkmıştı.

Sedef Kabaş baltayı fena taşa vurdu

Sedef Kabaş'ın bu gerçek tüm çıplaklığı ile ortadayken, üstelik de fotoğrafta eli öpülenin bir çocuk olduğu belliyken ve yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocuklara karşı benzer hassasiyeti hep gösterdiği bilinirken böyle bir algıya kalkışması sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. 

İşte Kabaş'ın tezviratı üzerine takipçilerinden gelen haklı tepkiler:

Sedef Kabaş baltayı fena taşa vurdu - Resim : 2

Sedef Kabaş baltayı fena taşa vurdu - Resim : 3

Sedef Kabaş baltayı fena taşa vurdu - Resim : 4

Sedef Kabaş baltayı fena taşa vurdu - Resim : 5

Sedef Kabaş baltayı fena taşa vurdu - Resim : 6

Bir sosyal medya kullanıcısı ise Erdoğan'ın secdede çekilmiş bir fotoğrafını "Bulamadınız eğilmiş halini tutuştunuz. Aha burada var çok aramayın. Ağlamayın ya" mesajı ile Sedef'e cevap olarak paylaştı.

Sedef Kabaş baltayı fena taşa vurdu - Resim : 7

Kabaş'a cevap veren bir Twitter kullacısı ise Mücahit Birinci'nin eğildi eğilmedi tartışmasına son noktayı koyduğu mesajını paylaştı. 

İşte Erdoğan'ın eğildiği yer ve anlar:

Sedef Kabaş baltayı fena taşa vurdu - Resim : 8

Sedef Kabaş baltayı fena taşa vurdu ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Sedef Kabaş tele 1
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.