Sedat Peker'in "Youtube gelirleri" espri konusu!..

Firari olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Sedat Peker'in bölüm bölüm yayınladığı videolar adete popüler bir dizi film gibi takip edilir hale geldi... Sedat Peker'in milyonlarca izlenen videoları hakkında bir espri ise dilden dile dolaşıyor: "Böyle giderse Youtube'dan para alacaksın bu da ilk helal paran olacak baron!

Türkiye, “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “nitelikli yağma”, “gasp”, “rüşvet” ve “yaralama” gibi birçok suç nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in yayınladığı videoları konuşuyor.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak bulunan Peker, burada kaydettiği videoları bir süredir Youtube'dan yayınlıyor.

Şu ana kadar 5 video hazırlayan Peker, çeşitli siyasetçiler ve medya figürleri hakkında ağır suçlamalarda bulunuyor.

Son olarak bu konuda önemli bir adım geldi ve suçlamaların hedefindeki isimlerden birisi olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in kendisiyle ilgili tüm iddialarının araştırılmasını istedi.

Soylu ayrıca Peker hakkında "hakaret ve iftira" gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

HER VİDEOSU SOSYAL MEDYADA YANKILANIYOR

Diğer yandan, Sedat Peker'in hazırladığı videolar büyük ilgi görürken, şu ana kadar Youtube'da yayınladığı 5 video, toplamda 15 milyonu aşkın kez izlendi.

Ayrıca Sedat Peker'in videolarına "telif" uyarısı koymaması ve söz konusu videoları başka kişilerin farklı Youtube kanalları üzerinden yeniden yayınlamasına imkan sağlaması da dikkat çekti.

Peker'in bu tutumu ile, yayınladığı videolar resmi hesapları dışında, başka kişiler tarafından da yayınlanarak milyonlarca kez daha izlendi.

Ancak Peker bu tercihi ile yüklü miktarda Youtube gelirinden de oldu. Videolarından telif istemeyen ve "reklam göster" seçeneğini aktif etmeyen Peker'in bu tutumu sosyal medyada da çok tartışıldı.

Sedat Peker'in "Youtube gelirleri" espri konusu!..

Peker'in son yayınladığı, "Zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğuyla ölçülürmüş. Her günahın bir intikam meleği olur. Bu görev bana yazıldıysa vallahi benim için şeref.!" ismini taşıyan videonun altına Twitter'da ilginç bir yorum yazıldı.

Sipano mahlasını taşıyan Twitter kullanıcısı şu paylaşımda bulundu;

"Böyle giderse Youtube'dan para alacaksın bu da ilk helal paran olacak 'baron'..."

Sedat Peker'in "Youtube gelirleri" espri konusu!.. ile ilgili etiketler Sedat Peker suç örgütü lideri sedat peker videoları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.