Sedat Peker'in metin yazarı FETÖ mü?

Yayımladığı videolar FETÖ'cüler tarafından yakından takip edilen Sedat Peker ile ilgili bir detay dikkatleri çekti. Peker'in videolarının FETÖ firarisi Cevheri Güven tarafından anında analiz edilmesi ve analiz videosunun kısa süre içinde Youtube'da paylaşılması, akıllara 'Senaryoyu FETÖ mü yazıyor?' sorusunu getirdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının organize suç örgütü elebaşı olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkardığı Sedat Peker, Birleşik Arap Emirlikleri'nde kaçak olarak yaşamaya devam ediyor.

Burada çektiği Youtube videoları ile Türkiye'yi hedef alan Peker'e en büyük destek ise FETÖ'den geliyor.

PEKER - FETÖ BAĞI

Peker'in yayımladığı videolar, kısa süre sonra FETÖ'cü hesaplar tarafından sosyal medyada paylaşılıyor ve daha çok insana ulaşması hedefleniyor. Ancak bu paylaşımlardan bazıları ise Peker ile FETÖ bağını açıkça ortaya koyuyor.

Özellikle FETÖ firarisi Cevheri Güven'in, Peker videoları sonrasında çektiği analiz videolarının kısa sürede kurgulanıp Youtube'a yüklenmesi dikkatleri çekiyor. Bu durum, ByLock kullanıcısı olduğu da ortaya çıkan Peker'in videolarının senaryosunun FETÖ tarafından tasarlandığı iddiasına neden oluyor.

Sedat Peker'in metin yazarı FETÖ mü?

FETÖ'CÜLER GİBİ 'SİYASİ SIĞINMA' MI TALEP ETMEYE ÇALIŞIYOR

Öte yandan Peker'in çektiği videolarda siyasileri hedef alarak kendisine "siyasi suçlu" etiketi oluşturup tıpkı FETÖ'cüler gibi bulunduğu ülkede siyasi sığınma talebinde bulunacağı belirtiliyor.

BAKAN SOYLU BYLOCK BAĞINI AÇIKLAMIŞTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk ekranlarında yaptığı açıklamada Sedat Peker'in FETÖ'nün mesajlaşma programı ByLock'u kullandığını açıklamıştı.

Bakan Soylu, yaptığı açıklamada "Türkiye'den özür dileyecek ve kuzu kuzu cezaevine girecek. Çıktıktan sonra da etrafındaki şebeleklerle irtibat kurmayacak. Bu bedeli ödeyecek. Bir taraftan FETÖ'ye övgüler düzeceksin. ByLock konuşmaları elimizde. ByLock konuşmalarında onun için denilenleri biliyoruz." demişti.

"FETÖ'CÜLERİ DE BÖYLE YAPARLAR."

Soylu, açıklamasının bir bölümünde de Thodex'le ilgili kırmızı bültenin 2 buçuk saatte çıkarıldığını belirterek "Peker'le ilgili müracaat ettik. İnceleme bölümüne aldılar. FETÖ'cüleri de böyle yaparlar." ifadesini kullanmıştı.

 

 

Sedat Peker'in metin yazarı FETÖ mü? ile ilgili etiketler FETÖ Sedat Peker İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.