Sedat Peker'in kapatılan sitesindeki 'FETÖ' yazısı

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in, kapatılan internet sitesinde FETÖ’ye yönelik yazısı olduğu ortaya çıktı. Peker'in 2015'teki yazısında FETÖ'den hem 'hizmet hareketi' hem de 'paralel yapı' olarak bahsettiği görüldü.

Sedat Peker'in kişisel internet sitesi, 2 Mayıs’ta yayınlamaya başladığı videoların ardından erişime engellendi.  Sitede, çeşitli yazılar yazan, ziyaretlerine ilişkin fotoğraflar paylaşan Peker’in, 2015’teki bir yazısında, FETÖ’ye ve geçmişte FETÖ’ye ilişkin yaptığı çalışmalara yer verdiği ortaya çıktı.

“Ben asla yalan söylemem” başlıklı yazısında, FETÖ’yü hem “paralel yapı” hem de “hizmet hareketi” olarak nitelendiren Peker, “paralel yapıya gönül veren bazı gençlerin, kendisinin geçmişte hizmet hareketine yakın olduğuna inanmadığını” belirterek, “Benim hizmet hareketine sevgi duyduğum, destek verdiğim yıllarda, son yıllardaki gibi cemaate zenginlik ve makam bulaşmamıştı. O zamanlar cemaat son yıllardaki gibi güçlü olduğu anlarında değildi” ifadesini kullandı.

Peker, “Şimdi hatırladığımda kendimize kızdığım ve güldüğüm birçok saçma huyumuz da vardı. Biz Fetullah Gülen’in Zaman gazetesinden her gün farklı isimlerle yazılar yazdığını bildiğimizden, (daha doğrusu bize öyle söylendiğinden) biz Zaman gazetesini belimizin altında hizaya koymazdık. Biz hizmet hareketini ve onun liderini bir gün Birleşik Türk Devletleri’ni kuracak kadroları yetiştiren bir cemaat olarak görüyorduk” yazdı.

"KORUMAMI ÜZERLERİNDEN EKSİK ETMEDİM"

FETÖ’yü “hizmet hareketi” olarak nitelendiren Peker, “Hem burs hem kurban hem de himmet toplantılarına benim adıma katılanlar, genç iş adamları arasında her zaman birinci olurlardı. Sokaklarda ve mekanlarda rahat bir şekilde tebliğlerde bulunabilsinler diye korumamı hiçbir zaman üzerlerinden eksik etmedim. Çünkü bu kadrolar bizim inancımıza göre bir gün kurulması kesin olan Birleşik Türk Devletleri’ni kuracaklardı” diyen Peker, şunları kaydetti:

“Ancak gelinen son nokta da din alimlerinin, akademisyenlerin cemaatteki etkinliği azaltılıp onların yerine ise son 20 senedir cemaatte ön plana çıkarılıp ve yön belirleyici hale getirilen, polis istihbarat kökenli kadrolar önce MOSSAD’la iş birliğine girmiş sonrasında ise onların uzantısı olmuştur. (MOSSAD’ın etkisinde ki bu polisler cemaatte belirleyici bir güç olduğunda ise yapının adı da artık paralel yapı olmuştur.) Bir gün tüm dünyanın kaderini değiştirebilecek, İlayı Kelimetullah Davası’nı hedefe ulaştırabilecek hizmet hareketini paralel yapıya dönüştürenlerin üzerlerinde Yüce Allah’ın lanetinin eksik olmayacağına ise tüm kalbimle inanıyorum.”

 

Sedat Peker'in kapatılan sitesindeki 'FETÖ' yazısı ile ilgili etiketler Sedat Peker FETÖ yazı internet sitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.