Sedat Peker'in hedef aldığı Veyis Ateş ekranda yok!

Sedat Peker'in son videosunda çeşitli suçlamalar yönelttiği Veyis Ateş, rutin yayın saati olan "akşam haberleri" kuşağında ekrana çıkmadı. Ateş'in yerine haberleri Habertürk spikeri Ceren Bektaş Atuk sundu.

Sedat Peker’in son Youtube videosunda, iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde tatil yaptığını iddia ederek, suçlamalar yönelttiği Veyis Ateş Habertürk ekranlarına çıkmadı.

Saat 17.00'de başlayan akşam haberlerini Ateş'in yerine Habertürk'ün bir diğer ekran yüzü Ceren Bektaş Atuk sundu.

Sedat Peker'in hedef aldığı Veyis Ateş ekranda yok!

VEYİS ATEŞ'TEN AÇIKLAMA

Ekrana çıkmaması hakkında Odatv'ye konuşan Veyis Ateş, "Sonrasına kamuoyu açıklaması yapacağım" dedi.


"Ekrana çıkmamasının Sedat Peker'in açıklamalarıyla ilgisi var mı?" sorusuna Ateş, "Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı" yanıtını verdi.


Sedat Peker, YouTube’daki video serisinin dün yayınlanan 9’uncu bölümünde gazeteci Veyis Ateş’i hedef almıştı.

Peker, Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışında çıkışıyla ilgili iddiaları anlatmış ve Bodrum’da Korkmaz’a ait lüks Paramount Otel’de hakim, savcı, emniyet müdürü ve gazetecilerin kaldığını ileri sürmüştü.


Gazeteciler arasında hem Rasim Ozan Kütahyalı’dan hem de Veyis Ateş’in isimlerini sayan; lüks otelde ücretsiz kalanlara “Paramount Kadrosu” diyen Peker, Veyis Ateş için “O da kadrodaydı” ifadelerini kullanmıştı.

Sedat Peker'in hedef aldığı Veyis Ateş ekranda yok! ile ilgili etiketler Habertürk Sedat Peker veyis ateş yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.