Sedat Peker'in evine düzenlenen saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Kurşunlanma anları kamerada...

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in Beykoz'daki evine düzenlenen silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Saldırıda evdeki görevli Yılmaz Günay’a 3 kurşunun isabet etmesi anları kameralara yansıdı.

Firari suç örgütü lideri Sedat Peker'in Beykoz Korusu’nun sınırları içinde yer alan ve Milli Parklar ve Bahçeler'e devredilen evine bu sabah düzenlenen silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. 

EVDEKİ GÖREVLİYE 3 KURŞUN İSABET ETTİ

Saldırı, sabah 09.30'da gerçekleşti. Evin önüne iki araç geldi. Bir araç uzakta beklerken, yakına gelen aracın camı açıldı. Eve Sedat Peker’in bilgisi dahilinde geldiğini söyleyen kişi görevlilerin kendisine yaklaşması üzerine arabanın içinden ateş etti. Evdeki görevli Yılmaz Günay’a 3 kurşun isabet etti. Günay, ağır yaralı olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Evde, Peker'in bilgisi dahilinde 6 kişinin güvenlik amacıyla kaldığı, 3'er kişilik vardiyalarla çalıştıkları öğrenildi.

 Kaynak: Halktv

 

Sedat Peker'in evine düzenlenen saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Kurşunlanma anları kamerada... ile ilgili etiketler Sedat Peker Saldırı video görüntü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.