Sedat Peker'in evi polis tarafından böyle arandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı TRTHaber canlı yayınında, Sedat Peker'in evinin polis tarafından arandığı anların videosunu paylaştı. Peker, o arama hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu.

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolarında kızını dilinden düşürmeden bahsettiği ev operasyonunun görüntüleri de ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı TRTHaber yayınında, Sedat Peker'in evinin polis tarafından arandığı anların videosunu yayınladı.

Youtube'da yayınlar yapan Sedat Peker, evinde yapılan aramalarla ilgili birçok iddiada bulunmuştu. O iddialara sert yanıt veren İçişleri Bakanı Soylu, "Karısının iç çamaşırına sığınan aciz, edepsiz. Benim kızıma, benim kızıma diyor. Ne var o görüntülerde? Eve yapılan operasyonda onlarca kadın polis vardı. Bir kurgu ile karşı karşıyayız. Bu kurguyu ilmek ilmek boyunlarından getireceğiz." diye konuştu.

Bakan Soylu, Sedat Peker'e koruma verdiği iddialarını da şu sözlerle yalanladı: "Benden bir buçuk yıl verilmiş, benim zamanımda da alındı. Suyu bulandırmaya yönelik bunlar. Devlet zaman zaman koruma verir. Bugün Kobani davasında yargılananlarda da koruma var. Neden, bir sıkıntı çıkmasın diye. En çok da gazetecilere verilir. Çünkü bir yazı yazmıştır, tehdit edilmiştir. Devlet o gün bir karar vermiş. Onun da bir sebebi vardır. Süleyman Soylu verdi diyorlar. Burada bir operasyon olduğu açık."

Sedat Peker'in evi polis tarafından böyle arandı ile ilgili etiketler Sedat Peker Süleyman Soylu evde arama iddia

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.