"Sedat Peker'in arkasına gizlenerek Türkiye'yi vuranlara 'iç işgalci' diyoruz"

Organize suç örgütü Sedat Peker'in sosyal paylaşım sitesi YouTube'da yayınladığı videolardaki iddiaları tartışma konusu olmaya devam ediyor. Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül, muhalefetin Sedat Peker'e sığındığını belirterek, "Sedat Peker’e sığınarak, siyasi tezlerini ona bağlayarak, onun arkasına gizlenerek Erdoğan’ı ve Türkiye’yi vuranlara gelince… Biz onlara “iç işgalci” diyoruz" dedi.

Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videoları üzerinden oluşturulan 17-25 Aralık benzeri algıya dikkat çektiği yazısında, "Peker şovu, mafya tartışması bir yerde biter. Ama bu savaş bitmeyecek. Daha onlarca Sedat Peker harcanacak... Sedat Peker’e sığınarak, siyasi tezlerini ona bağlayarak, onun arkasına gizlenerek Erdoğan’ı ve Türkiye’yi vuranlara gelince… Biz onlara “iç işgalci” diyoruz” ifadelerine yer verdi.

İbrahim Karagül'ün bugünkü köşe yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Ne garip, 17/25 Aralık’ta susanlar, FETÖ başarsın diye gizli gizli umutlananlar, 15 Temmuz başarılı olsun da bize iktidar alanı açılsın diye bekleyenler, gizli pazarlıklara girenler bugün de Peker’e umut bağlamış.

Bütün muhalefet ağzını açmış Peker ne diyecek de iktidarı vuracak, yıpratacak diye bekliyor. Ondan nasıl yararlanabiliriz diye yollar arıyor. Onun sözüyle, onun teziyle saldırıyor.

Çünkü onlar bugüne kadar, kim Türkiye’ye saldırmışsa onun yanında durdu. FETÖ’ye sahip çıktı hatta ortak oldu. PKK’ya hâlâ sahip çıkıyor, hatta ortak oldu. DHKP-C’ye sahip çıkıyor.

Onlar Akdeniz’de Fransız, Karabağ’da Ermenistan, Ege’de Yunan, Filistin’de İsrail oldu. Kim Türkiye ile hesaplaşmışsa onun yanında yer aldı. Son beş yıldır, verdiği büyük mücadelelerin hiç birinde Türkiye’nin yanında durmadı.

Bin Zayed’den, Dahlan’dan yardım, işaret bekliyorlar. O Dubai, bakın neler yaptı?
Şimdi yeni bir umutla, Dubai’den, Muhammed bin Zayed ve Muhammed Dahlan’dan, patronları Mossad ve CIA’dan yardım bekliyorlar. Peker’in videolarından kendilerine verilmiş mesajları arıyorlar. Meşru siyasi partilerin bu çürümüşlüğü utanç verici. Türkiye adına, milletimiz adına, yüzlerce yıllık tarihimiz adına utanç verici.

O Dubai; 15 Temmuz’u ABD ve İsrail adına finanse etti. Türkiye; Cumhuriyetin kuruluşundan sonra ilk kez dış saldırıya maruz bırakıldı. Operasyon buradan yürütüldü.

O Dubai, 17-25 Aralık finansal darbesini organize etti. Daha sonra ekonomik kriz senaryolarını organize etti. O Dubai, İran paralarında da, darbe senaryolarında da FETÖ ile ortak hareket etti, patronları adına onları yönetti, organize etti.

Türkiye’de suikastlara bile girişti.

O Dubai; Suriye’de ve Irak’ta PKK’yı finanse etti. Terör örgütlerini Türkiye’ye karşı organize etti. O Dubai Türkiye içinde suikastlara girişti. Libya’da insanlarımızı şehit etti.

Çünkü o Dubai, üz yıl sonra Türkiye’nin coğrafyaya dönüşüne karşı oluşturulan yeni Haçlı İttifakı’nın bölgedeki ana operasyon merkezidir.

Muhammed bin Zayed bir terör baronudur. Ortadoğu’nun mafya lideridir. Bütün bölgedeki kara para trafiğini yönetir. ABD ve İsrail adına İran paralarını aklar.

Zaafı olan hemen Dubai’ye koşuyor. Peker şovu biter, bu savaş bitmez.
Neden Türkiye’de sorunu olan, Türkiye ile sorunu olan Dubai’ye koşar? Onları oraya kim topluyor, kim ilişki kuruyor, kim ortam sağlıyor? Hemen “iç işgal cephesi” dediğimiz örgütlenme akla geliyor.

Dubai’deki operasyon merkezinde başka ne planlar yapılıyor ve bunlar ne zaman servis edilecek? Bekleyip göreceğiz. Peker şovu, mafya tartışması bir yerde biter. Ama bu savaş bitmeyecek.

Daha onlarca Sedat Peker harcanacak...
Elbette onlar; PKK’nın intikamını alacaklar. FETÖ’nün intikamını alacaklar. Libya’nın intikamını alacaklar. Karabağ’ın intikamını alacaklar. Suriye ve Irak’ın kuzeyinde koruma kalkanı kurmanın intikamını alacaklar. Doğu Akdeniz ve Ege’deki güç yayılmasının intikamını alacaklar. Kudüs, Filistin duruşunun intikamını alacaklar.

Biz bu mücadelenin bu tarafındayız. Biz, bu topraklar, bu millet bunun hesabını çok ağır soracak. Çünkü 21. yüzyıl hesaplaşması bu. Daha onlarca Sedat Peker harcayacak.

Sedat Peker’e sığınarak, siyasi tezlerini ona bağlayarak, onun arkasına gizlenerek Erdoğan’ı ve Türkiye’yi vuranlara gelince…

Biz onlara “iç işgalci” diyoruz."

"Sedat Peker'in arkasına gizlenerek Türkiye'yi vuranlara 'iç işgalci' diyoruz" ile ilgili etiketler İbrahim Karagül Sedat Peker FETÖ dosya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.