Sedat Peker'i Zaid el-Nehyan mı kolluyor?

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Sedat Peker'in iddialarına meydan okumasını kaleme aldı. Dubai'de olduğunu açıklayan Peker ile ilgili detayları yazan Selvi, "Peker’i orada koruyup konuşturan 15 Temmuz gecesi Erdoğan için ha düştü ha düşecek diye takip eden Birleşik Arap Emirlikleri’nin veliaht prensi olmasın?" ifadesini kullandı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Sedat Peker'in iddialarına değindiği bugünkü köşe yazısında, "Mafya denilince akla gelen her şey var Sedat Peker’de. Bir mafya liderinin iddialarını doğru kabul edip, mafya ile mücadele edenleri mi suçlayacağız?" dedi.

"Sedat Peker orada bir gün dahi kendi imkânlarıyla bulunamaz. Tutunamaz." ifadesini kullanan Selvi, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha da önemlisi Sedat Peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur.

Peker’i orada koruyup konuşturan 15 Temmuz gecesi Erdoğan için ha düştü ha düşecek diye takip eden Birleşik Arap Emirlikleri’nin Veliaht prensi olmasın?

Yapılacak olan şu, Sedat Peker paketlenip Türkiye’ye getirilmeli ve yargıda hesabı sorulmalı.

AK Parti, Sedat Peker’le başlatılan yeni kaset sürecini ciddiye almalı."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sedat Peker'i Zaid el-Nehyan mı kolluyor? ile ilgili etiketler Sedat Peker BAE Prens Selman Abdulkadir Selvi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.