Sedat Peker'e özenen savcıya Abdurrahman Dilipak sahip çıktı

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, koronavirüs tedbirlerini çektiği bir video ile eleştiren Eyüp Akbulut'a sahip çıktı. Yeni Akit, rahatsızlığını yargıya başvurmak yerine video çekerek dile getiren savcı ile ilgili 'FETÖ ağzıyla konuşuyor' yorumunda bulunmuştu.

Türkiye günlerdir Sedat Peker'in yayınladığı videoları konuşurken, bu kez de Viranşehir Başsavcısı Eyyüp Akbulut'un çektiği bir video gündem oldu.

Yasal yollarla duruma yargı mercileri aracılığıyla itiraz etmek yerine video çekerek pandemi kısıtlamalarını eleştiren Akbulut, kısıtlama kararlarının yasaya uygun alınmadığını öne sürdü.

Akbulut'un bu videosunu  haberleştiren Akit gazetesi internet sitesi, önce savcıyı “CHP ve FETÖ ağzıyla konuşuyor” diye suçladı. Akit, sonrasında ise yazdıklarını sildi.

Sedat Peker'e özenen savcıya Abdurrahman Dilipak sahip çıktı

AKİT YAZARI DİLİPAK SAVCIYA SAHİP ÇIKTI

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak ise Savcı Akbulut’a sahip çıktı.

Dilipak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“Bir ilçede genç bir savcı’ diyip geçmeyin. Çok büyük bir yanlış yaparsınız. Milletle inatlaşılmaz. Arkası gelir. Hesap soranlardan gün gelir hesap sorulur.

Ne yani, Global 5'li Çete'nin koç başı DSÖ komisergiliği ve Bill'in adamları bu memlekette bir savcıya haddini bildirme girişimine karşı bu millet sessiz kalır mı sanıyorsunuz!”

Sedat Peker'e özenen savcıya Abdurrahman Dilipak sahip çıktı - Resim : 2

Sedat Peker'e özenen savcıya Abdurrahman Dilipak sahip çıktı ile ilgili etiketler Yeni Akit Abdurrahman Dilipak savcı YouTube video
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.