Sedat Peker'den muhabir Musab Turan'a destek

Bakanların toplantısını sabote eden muhabir Musab Turan, skandal sorular yönelttiği videoyu sosyal medyada yayınlayıp silmişti. Anadolu Ajansı'nın iş akdini fesh ettiği Turan'a jet destek suç örgütü lideri Sedat Peker'den geldi.

Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye yönelttiği skandal soruyla basın toplantısını sabote etmişti. Anadolu Ajansı, yaptığı açıklama ile o muhabiri işten çıkardığını duyururken, suç örgütü lideri Sedat Peker'den Musab Turan'a destek geldi.

Bakanlara yönlendirdiği Sedat Peker sorusunda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için, "AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük?" ifadesini kullanan muhabir Musab Turan'a en büyük destek firari suç örgütü lideri Sedat Peker oldu.

Twitter hesabından o videoyu paylaşan Sedat Peker, "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır ve onlar tam zamanında yetişirler" dedi.

Sedat Peker'den muhabir Musab Turan'a destek

 

 

 

Sedat Peker'den muhabir Musab Turan'a destek ile ilgili etiketler Sedat Peker Anadolu Ajansı musab ruran sabotaj
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.