Sedat Peker'den Hadi Özışık bombası!..

Yurt dışında firari bulunan Sedat Peker Youtube'da yayınladığı ve milyonlarca kez izlenen videolar ile gündemde... Peker son videolarını bu kez Youtube'da değil Twitter'dan yayınladı! Hedefinde de bu kez İnternethaber sitesinin sahibi Hadi Özışık vardı. Peker, Özışık ile yaptığı bir görüntülü görüşmenin ekran kaydını paylaştı

Türkiye günlerdir yurt dışında firari olarak bulunan Sedat Peker ve yayınladığı videolar aracılığı ile ortaya attığı iddiaları konuşuyor.

Youtube'da yayınladığı son videolarında özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yüklendiği gözlenen Peker, bakan hakkında bazı suçlamalarda bulundu.

Bu gelişmeler üzerine bir televizyon programında, Soylu'ya çok yakın bir gazetecinin Sedat Peker ile temasa geçip, 'Bakan sana bir şeyler söyleyecek ama sinirlenme, kapatalım bu işi' dediği öne sürüldü.

Söz konusu iddia üzerine, Soylu'ya en yakın isimlerden biri olarak bilinen İnternethaber internet sitesinin sahibi Hadi Özışık, "Görüşen şerefsizdir" açıklaması yaparak o iddiayı yalanladı. 

 

PEKER O GÖRÜŞMENİN VİDEOSUNU KAYDETMİŞ!

Bu yalanlama üzerine Sedat Peker'den Twitter üzerinden yeni mesajlar geldi.

"Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!" notu ile bir video yayınlayan Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü konuşmayı kamuoyu ile paylaştı.

Peker ayrıca yayınladığı videolara, "Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık - Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu'yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar. 'Söyleyen şerefsizdir' demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem" notunu da düştü. 

 

Videoda, Hadi Özışık'ın Peker'e Youtube videolarında adının geçmesi nedeniyle tepki gösterdiği görülürken, Süleyman Soylu ile görüşenin kendisi değil kardeşi Süleyman Özışık olduğunu belirtiyor.

Diğer yandan, "Gündemi ıskalamayan gazeteci" olarak bilinen Hadi Özışık'ın günlerdir Sedat Peker'in videolarına dair yayın yapmaması ve hiçbir paylaşımda bulunmaması da herkesin dikkatini çekmişti.

 

İŞTE İKİLİ ARASINDA GEÇEN FACETIME GÖRÜŞMESİ


Hadi Özışık: Reisim Selamun aleyküm
Sedat Peker: Aleyküm selam abi hayırdır kurban olayım?

H: Abi gözünü seveyim benim adımı niye geçirdin orada?
S: Abi namussuzluk yaptılar!
H: Benim ismimin sende saklı kalması lazım bir; ben sana bir şey söylüyorum, yani benim sana aktardığımı sen deşifre ettin.
S: Abi olayın şahidi sensin!
H: Şahidiyim ama sadece Süleyman Soylu değil bak yarın bütün bu işler medyada çalkalanır. Yani Hadi Özışık'ı sen hedef yapmış oldun.

S: Abi sen Süleyman Bey ile görüşmeye gidiyorsun, benimle ilgili değil ki o ben o şekilde anlattım. Sen beni dinlememişsin.
H: Ben dinledim, sen beni övüyorsun Allah Razı Olsun senden.
S: Sen Süleyman Bey ile görüşmeye gidiyorsun, bu konu çıkıyor ben öyle anlattım.
H: Abi şöyle giden Süleyman. Süleyman Özışık gidiyor. Konuşan Süleyman da benim ismimin orada geçmesi sıkıntı yaratır. Çok ciddi sıkıntı yaratır. Yani çocuklar o bölümün Hadi Özışık kısmını kırparlarsa bir sorun yok yani.
S: Abi ben sana döneceğim birazdan.
H: Gözünü seveyim çok önemli abi çünkü bütün medya bize dönecek.

 

Sedat Peker'den Hadi Özışık bombası!.. ile ilgili etiketler Sedat Peker Hadi Özışık Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.