Sedat Peker'den Güniz Akkuş açıklaması: Kendini öldürtecek, suçu bana atacaklar

Sedat Peker'e yönelik yayınladığı videoyla gündeme gelen ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen 'Hijyen' operasyonunda gözaltına alınan Güniz Akkuş, beraberindeki üç şüpheliyle birlikte adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sedat Peker, "Delikanlı ol, karşıma çık" diyen Akkuş'un öldürülüp suçun kendisine atılacağını iddia etti.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suç dünyasında faaliyet gösterip ulusal organize suç örgütü liderleri lehine ve aleyhine olmak üzere iki grup halinde sosyal medya paylaşımlarında karşılıklı ölümle tehdit ederek toplumun genel olarak huzuru ve asayişini bozan bazı kişileri tespit etti.

7 FARKLI İLDE OPERASYON

13 şüpheliyi yakın takibe alan polis, İstanbul, Ankara, Adıyaman, Antalya, Bursa, Kocaeli ve Mersin olmak üzere toplam 7 farklı ilde operasyon düzenlendi.

"Hijyen" adı verilen operasyonda şu ana kadar 10 kişi gözaltına alındı. Operasyonda silah ve suç unsurlarının da ele geçirildiği öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDI

Operasyon kapsamında Mersin'de gözaltına alınan Güniz A.'nın Ankara'da SEGBİS ile ifadesi alındı. Güniz A. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan İstanbul'da gözaltına alınan 4 kişi de ifadelerinin ardından adli kontrolle serbest bırakıldı. Gözaltında olan 5 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

''ÖLDÜRÜP SUÇU BANA ATACAKLAR''

Sedat Peker, kendisine "Delikanlı ol, karşıma çık" diyen Akkuş'un öldürülüp suçu kendisine atılacağını iddia ederek şunları söyledi:

''Avukatım sizler için başvuru yaptı. ‘Bu şahıslar, öldürülüp suç, müvekkilimin üzerine atılacağı konusunda büyük şüphelerimiz var. Bu kişileri polis koruması altına alın’ diye. Ben elimden her şeyi yaptım. Ancak devletimizin sayın polisleri, devletimizin sayın yetkilileri, Allah aşkına kendinizi benim yerime koyun ve bu şartlarda bile yapmıyorum ve yapmayacağım. Beni seven milyonlarca kardeşime de yapmayın diye yalvardım. Onlar da yapmayacak. Ancak suçu benim üzerime atmak için bunlara bunu yapacaklar. Lütfen bu konulara çok dikkat edin...''

Sedat Peker'den Güniz Akkuş açıklaması: Kendini öldürtecek, suçu bana atacaklar

Sedat Peker'den Güniz Akkuş açıklaması: Kendini öldürtecek, suçu bana atacaklar ile ilgili etiketler Sedat Peker Gözaltı güniz akkuş serbest
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.