Sedat Peker'den görülmemiş tehdit: Aklımı tatile yolladım!

Suç örgütü lideri olduğu iddiası ile hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker uzun bir süredir yurt dışında firari durumda. YouTube üzerinden kendisine yönelik operasyonlara ilişkin açıklamada bulunan Peker'in son videosunda verdiği mesajların ise oldukça tehditkar olduğu dikkat çekti.

Sedat Peker'in elebaşı olduğu organize suç örgütüne yönelik geçtiğimiz günlerde geniş çaplı bir operasyon düzenlendi ve çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonda Sedat Peker'in evine de baskın yapıldı.

Yaşananlar üzerine YouTube'da çeşitli videolar paylaşan Peker, kendisine ve beraberindeki isimlere yönelik operasyonlar konusunda Mehmet Ağar'ı suçladı.

Peker'in son yayınladığı videoda yaptığı açıklamalar ve verdiği mesajların ise oldukça tehditkar olduğu dikkat çekti.

"ASLANIN İNİNE GİREN PARÇALANMAYI GÖZE ALACAK"

"2. Bölüm Mehmet Ağar ve Pelikancıların gerçek yüzü (Ödeşmek adettendir!)" başlığını taşıyan videoda Peker'in konuşurken son derece öfkeli olduğu gözlendi.

Türkiye'deki ikametgahında yapılan arama sırasında yaşananlara sert tepki gösteren Peker, eşinin evde olduğu sırada operasyonun gerçekleştiğini ve arama yapan ekipte hiçbir kadın polis memurunun bulunmadığını belirtti.

Gelen polislerin içinde kadın polis olmamasının kasıtlı bir mesaj olduğunu savunan Sedat Peker yaşananları şöyle anlattı;

"Evi ararlarken eşim polislere iştirak ediyor kanunen böyle bir uygulama var. Elbise odasının yanına geldiklerinde polislere 'Siz burayı arayamazsınız' diyor.

'Neden?' diyorlar, 'Burası benim elbise odam' diyor, 'burada benim özel eşyalarım var'... 'Dokumadan ararız' deniyor, 'Ya hu nasıl dokunmadan ararsınız... Olmaz!' diyor. 'Benim burada çamaşırım, özel eşyalarım var, arayamazsınız'. 'Ne yapacağız?' diyorlar. 'Bayan polis çağırın o zaman' diyor.

Operasyondan iki saat sonra geliyor o bayan polisler, sağolsunlar... Aramaya onlar eşlik ediyor elbise odasında."



"BENİ KÜÇÜLTMEK İSTEDİLER!"

Söz konusu uygulamanın kendisine yönelik "küçültücü" bir davranış olduğunu belirten Peker, Kafkasya kökenli bir Karadeniz ailesinin çocuğu olduğunu vurgulayarak, "Bizim yetiştiğimiz kültürde böyle bir şey var mı! Hırsızın evine operasyon yaparken bayan polis var, torbacının evinde bayan polis var, bizim operasyonda 60 evde arama yapılıyor hepsinde bayan polis var. Bizim eve gidiliyor evde erkek olmadığı biliniyor, bir tane bayan polis yok! Ve o evde evin erkeğinin olmadığı bilindiği halde." ifadelerini kullandı.

Kendisini bu şekilde küçültmek isteyenler olduğunu söyleyen Sedat Peker sözlerini şöyle sürdürdü;

"Benim şerefimi kurban etmek istediler. Kurban deveden olur, kurban öküzden olur, koyundan olur... Aslandan kurban olmaz. Biz aslanız, aslan!"

TEHDİTKAR SÖZLER: AKLIMI TATİLE YOLLADIM!

Sedat Peker konuşmasının devamında ise bu operasyonun sorumlusu olarak gösterdiği Mehmet Ağar ve "Pelikancılar" olarak tarif ettiği oluşuma oldukça sert ve tehditkar ifadeler kullandı.

"Beni öldürmek belki mümkündür ama Allah'a yemin olsun, inandığım tüm kutsal değerlere yemin olsun, beni küçültmek asla mümkün değildir. Göreceğiz!" diye sözlerine devam eden Peker, tanıdıklarından kendisine çeşitli mesajlar iletildiğini de anlattı.

Peker, "Bana diyorlar ki 'Sen akıllı adamsın', birçok dostum aradı 'Sinirlenme, yapma sen akıllı adamsın' onlara şöyle dedim; 'Ben aklımı tatile yolladım, başka bir yerde orda duruyor. 'Ya sen hep planlarına sadık kaldın...' Onlara dedim ki; planlarımı rafa kaldırdım!" diye konuştu.

Peker bu tehditkar mesajlarını son olarak şu cümle ile sonladırdı ve hasımlarına gözdağı verdi;

"Aslanın inine giriyorsan parçalanmayı göze alacaksın."

Sedat Peker'den görülmemiş tehdit: Aklımı tatile yolladım! ile ilgili etiketler Sedat Peker video Tehdit Operasyon YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.