Sedat Peker'den çok tartışılacak sözler! / VİDEO

Sedat Peker, İstanbul Ataşehir'de katıldığı bir açılışa gelen destekçilerine silahlanma çağrısı yaptı.

Açılışını yaptığı mekanın önünde kurulan kürsüden seslenen Sedat Peker, “Seçimlerden sonra hem emperyalist güçlerin hem de onların ülkemizdeki uşaklarının bazıları şimdiden seçimlerle ilgili YSK'yı tanımadıklarını söylüyorlar. Seçim sonuçlarına göre insanları partilileri sokağa dökecekler. Bunun amacı terör örgütü mensuplarının da o partilerin içine karışıp ülkeyi yakmaları ve yıkmalarıdır. Polisimiz, askerimiz, istihbaratımız güçlüdür, buna izin vermez. Ancak Allah’a yemin olsun bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını karış karış koruyacaklardır. Kardeşlerim bu ülkenin bir karışını bile onlara vermeyeceğiz kardeşlerim.” diye konuştu.

“Silah iyi insanların elinde olduğu zaman bir sigortadır, güvencedir” diyen Peker, “Bu sebeple kardeşlerim, imkanı olan arkadaşlarımız mutlaka ruhsatlı silahlar alsınlar. Mutlaka av tüfekleri alsınlar. Mutlaka hazırlıklı olsunlar kardeşlerim. Biz kötüye hazır olalım da iyi gelirse amenna” ifadelerini kullandı.

Peker, konuşmasında kendilerine zaman zaman ‘Siz kimsiniz neden konuşuyorsunuz?’ denildiğini belirtip, “Kardeşlerim onlar bizim kim olduğumuzu bilmiyorlarsa ben söyleyeyim müsaadenizle… Biz bu vatanın delileriyiz kardeşlerim. Biz bu vatanın fedaileriyiz kardeşlerim. Bu vatanda herkes sussa da biz konuşacağız” ifadelerini kullandı.

 

Sedat Peker'den çok tartışılacak sözler! / VİDEO ile ilgili etiketler Yerel seçim 31 Mart Sedat Peker
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.