Sedat Peker yine kamera karşısına çıkamadı

Son dönemde güvenlik gerekçesini öne sürerek Youtube için kamera karşısına geçemeyen firari suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter mesajlarını kanalına yükledi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Youtube kanalından yayınladığı videolar ve yönelttiği çeşitli iddialarla bir süredir gündemden düşmemeyi başarıyordu. Ancak son dönemde Youtube için kamera karşısına geçemeyen Peker, Twitter mesajları ile kendini hatırlatıyor.

Yurt dışına kaçan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan suç örgütü lideri, Youtube'a video çekmemesinin nedeni olarak "Yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Bulunduğum ülkenin yetkililerinin uyarısı bu yöndeydi. Şahsımın hayatına yönelik ciddi derecede suikast riski varmış." açıklamasını yapmıştı.

Son olarak yine Twitter'dan bazı mesajlar paylaşan Sedat Peker yine video çekemedi. Kamera karşısına geçemeyen Peker, Twitter'a yüklediği mesajların videosunu Youtube'dan paylaştı.

Sedat Peker yine kamera karşısına çıkamadı ile ilgili etiketler Sedat Peker YouTube Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.