Sedat Peker uzayı fethetmeyi planlıyor! Yeni videosunda gelecek planlarını anlattı

Sedat Peker, son dönemde kendisi sosyal medyadan tehdit edenlere çektiği bir video ile yanıt verdi. Kendisini tehdit edenleri 'lağımdan boşalan farelere benzeten Peker, "Böyle şerefsiz böyle hayasız düşmanların bana denk gelmesi yüce Allah’ın benim için bir imtihanıdır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Peker, gelecek planlarından da bahsettiği konuşmasında uzayı fethetmeyi planladığını belirtti.

Son dönemde sosyal medyadan kendisi hakkında tehdit videoları çekenlere bir video ile cevap veren Sedat Peker ağır ifadeler kullandı.

"Lağımdan boşalan fareler gibi namus şeref bilmeyen düşmanlık bilmeyen haya bilmeyen karaktersiz insanların sözlerini duymaya başladık" diyen Peker, sözlerine şöyle devam etti:

"Beni üzen vallahi şu an oradan bakınca bu kadar geri zekalı gibi görünüyorsam bu benim için ölümden daha kötüdür. Yani 3-5 tane adama küfür ettireceksin ben de liseli, ortaokulu genç kardeşlerim gibi ergen havasında davranıp onları vuracağım. Yani bu mu yani sizin planınız. Yani sizin zeka seviyeniz bu mu... Benim sinirlerim çelikten kardeşim. 80 milyonu çıkarın küfür ettirin isterseniz. İsterseniz 8 milyarlık dünya nüfusuna küfür ettirin ben planın dışına çıkmam. Gücünden emin olanlar her zaman plan sahibi olanlardır"

"KERAMET LAF SÖYLEMEKTE DEĞİL, YAPABİLMEKTEDİR"

Gücünden emin olduğunu söyleyen Peker, Saddam Hüseyin örneğini vererek devam etti. "Saddam da atıp tutuyordu hatırlarsanız sonuç lağım çukurunda, b*k çukurunda oldu. Keramet laf söylemekte değil. Her zaman söyledigim gibi o lafları yapabilmektedir." ifadelerini kullanan Peker, şunları söyledi:

"Bu şahıslarla benim muhattap olmam mümkün değil. Zahmet olmazsa siz onlara iletin. O zavallı uyuşturucu bağımlısı müptezellere söylemiyorum. Onları organize edenlere söylüyorum. Böyle şerefsiz, böyle hayasız düşmanların bana denk gelmesi yüce Allah’ın benim için bir imtihanıdır diye düşünüyorum"

Sedat Peker uzayı fethetmeyi planlıyor! Yeni videosunda gelecek planlarını anlattı

Üniversite yıllarında arkadaşının kendisine planlarını sorduğunu belirten Peker, "2020 yılında Orta Doğu, Balkanlar ve Kafkasya'nın saygı duyulan ismi alacağım. 2030’da da tüm dünyanın saygı duyduğu bir isim olacağım." cevabını verdiğini söyledi.

"UZAYI FETHETMEYİ DÜŞÜNEN BİR ADAMI BASİT NUMARALARLA YENEMEZSİNİZ"

 "Sene 2020 Kafkasya’da da Balkanlar’da da Orta Doğu’da da bir çok ülkede bir çok dostumuz var şükürler olsun. Saygı duyulan bir isimimiz var" diyen Peker, gelecek planlarından da şöyle bahsetti:

"2030’dan sonra da Allah uzun ömür verirse uzay bilimi ile ilgileneceğim. Büyük teleskoplar yapıp, şehirden uzak bir yerde ev yapıp kalan hayatımı da gökyüzünü, uzayı, kozmozu inceleyerek geçireceğim. Uzayı fethetmeyi düşünen bir adamı böyle basit numaralarla yenemezsiniz"

Sedat Peker uzayı fethetmeyi planlıyor! Yeni videosunda gelecek planlarını anlattı ile ilgili etiketler Sedat Peker uzay video Tehdit kozmoz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.