Sedat Peker suç örgütüne yeni operasyon: 'Yağmalama' suçlamasıyla çok sayıda gözaltı!

İstanbul'da liderliğini Sedat Peker'in yaptığı belirtilen suç örgütüne yönelik yeni bir operasyon düzenlendi. Bir restoran zincirini tehdit ve yasa dışı yollarla ele geçirdiği öne sürülen örgüte düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Sedat Peker silahlı organize suç örgütüne yönelik nisan ayında yapılan operasyon doğrultusunda polis, yeni bilgi ve delillere ulaştı. 9 Nisan'da elde edilen bilgi ve delillerle çalışmasını derinleştirdi.

 İstanbul'da bir restoran zincirini tehdit ve yasa dışı yollarla ele geçirdiği öne sürülen bir suç örgütüne operasyon düzenlendi. İstanbul ve Rize'de 15 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, Sedat Peker'e yakınlığıyla bilinen Fikret A.'nın yer aldığı belirtildi.

'BİR ŞİRKETİ YAĞMALAMA' İDDİASI

Suç örgütünün "restoran zinciri sahibi bir şirketi yağmaladığı" tespiti üzerine harekete geçen ekipler, örgüt adına yağmalama suçuna karıştığı iddia edilen 18 kişiyi yakalamak için belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

Operasyonda, şüphelilerden 15'i gözaltına alındı.

Sedat Peker suç örgütüne yeni operasyon: 'Yağmalama' suçlamasıyla çok sayıda gözaltı! ile ilgili etiketler Sedat Peker Operasyon şuç örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.