Sedat Peker nereye kaçtı?

Geçtiğimiz sene başında Karadağ’a yerleştini açıklayan organize suç şebekesi lideri Sedat Peker'in, Makedonya'da sahte evrakla ve kimlikle kaldığı belirlendi. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile birlikte, çok sayıda yabancıya sahte evrak düzenleyen 10 polisin tutuklandığı öğrenildi.Makedonya polisinin Peker için yakalama kararı çıkardığı ifade edildi.

Türkiye’de cezaevinden çıktıktan sonra yaptığı çeşitli açıklamalar ile sık sık haber olan Sedat Peker’in Mekadonya’da arandığı ortaya çıktı. Peker, Karadağ’a gitmesinin ardından ifade değişiklikleri ile Türkiye’de hakkında açılmış ve açılabilecek davaların olduğu öne sürmüştü. Bir süre Karadağ’da kalan Peker, yaptığı açıklamalarda kaçmadığını ve üniversite eğitimi için geldiğini iddia etmişti. Bir süre Karadağ’da kalan Peker’in adamları ile beraber Mekadonya’ya geçtiği anlaşılmıştı.

PEKEN SAHTE EVRAKLA DJADİN ADEMSOVKİ OLMUŞ!

Sedat Peker'in Makedonya'da sahte evrakla ikamet ettiği ortaya çıktı.Makedonya İçişleri Bakanlığı dün yaptığı açıklamada şu ana kadar yabancı vatandaşlara sahte pasaport ve kimlik belgeleri verenlerle beraber, polislerin de tutuklandığını bildirdi.Yapılan açıklamada tutuklanan polislerin Sedat Peker'e de sahte kimlik belgesi düzenlediği belirtildi. Medyaya verilen belgede Peker adına düzenlenen sahte kimlikte Djadin Ademovski adının kullanıldığı görülüyor.

Sedat Peker nereye kaçtı?

PEKER’E YARDIM EDEN 10 POLİS TUTUKLANDI!

Sedat Peker ile birlikte,bir çok yabancıya sante evrak düzenleyenlerden 10 polisin tutuklandığı ve cezaevine konulduğu ifade ediliyor. Polislerin ifadelerinde Sedat Peker’i tanımadıkları ve yerel yöneticilerden gelen ikamet evrakları nedeni ile kimlik verdiklerini söyledikleri öğrenildi.

BALKANLAR’DA PEKER ALARMI VAR!

Makedonya’da İçişleri Bakanlığı'nın emri ile başlatılan operasyonu önceden öğrenen Sedat Peker'in haber aldıktan sonra kaçtığı iddia ediliyor. Bir süre süre önce yerleştiği Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nden kısa süreli kalış amacına aykırı davranması ve belirlenen ikametgâhını kötüye kullanması nedeniyle sınır dışı edildiği açıklanan Peker'in Kosova'ya sığındığı söylenmişti.

Sedat Peker nereye kaçtı? - Resim : 2

SEDAT PEKER NEREYE KAÇTI?

Türkiye’de hakkında çeşitli olaylar nedeni ile suçlamalar bulunan Peker ayrıldıktan sonra Karadağ'a gitmişti. Ancak bu ülkede 2021 yılında oturumu yenilenmediği için Kosova, Makedonya ve Karadağ arasında mekik dokuduğu öne sürülüyordu.Makedonya polisinin ortaya çıkan sahte evrak çetesinden sonra Peker için yakalama kararı çıkardığı ifade edildi.

Sedat Peker nereye kaçtı? ile ilgili etiketler Sedat Peker Karadağ Makedonya sahte kimlik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.