Sedat Peker, Nedim Şener polemiğine noktayı koydu: 'Namuslu adamsın'

Sedat Peker, bugün yönettiği 'Deli Çavuş' adlı hesaptan yaptığı paylaşımla gazeteci Nedim Şener ile arasındaki polemiğe son noktayı koydu. Peker, Nedim Şener için "Sen de namuslu adamsın, para için ruhunu satanlardan değilsin" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Nedim Şener ile Sedat Peker arasında yaşanan gerginlik sona erdi... Sedat Peker, yönettiği Deli Çavuş adlı hesaptan yaptığı son paylaşımında Nedim Şener polemiğini bitirecek açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Nedim Şener için, 'Seni radarımdan sildim' diyen Peker'e Nedim Şener, "Namuslu gazeteciler kimseden korkmaz' cevabını vermişti.

'PARA İÇİN RUHUNU SATMADIN'

Sedat Peker, Nedim Şener polemiğine noktayı koydu: 'Namuslu adamsın'

 

Peker, yeni paylaşımında gazeteci Nedim Şener için, "15 temmuz gecesinin hatırı var. Sen namuslu adamsın. Para için ruhunu satmadın" paylaşımında bulundu. Sedat Peker, bu akşam polemiğe bu şekilde noktayı koydu.

Sedat Peker, Nedim Şener polemiğine noktayı koydu: 'Namuslu adamsın' ile ilgili etiketler Nedim Şener Sedat Peker 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.