Sedat Peker neden aranıyor? Organize suç örgütü lideri Sedat Peker neden sınır dışı edildi?

Sedat Peker neden aranıyor sorusu internet ve sosyal medyanın gündeminde. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker geçtiğimiz yıl Makedonya'da yakalanmış daha sonra Kosovo'ya sınır dışı edildiği iddia edilmişti. Peki Sedat Peker neden sınır dışı edildi?

Suç dünyaysının en çok konuşulan isimlerinden olan Sedat Peker neden aranıyor, Sedat Peker neden sınır dışı edildi soruları merak ediliyor.

SEDAT PEKER NEDEN ARANIYOR?

İstanbul merkezli 5 ilde organize suç örgütü lideri Sedat Peker ve adamlarına yönelik operasyon düzenlendi. İstanbul'un yanı sıra Ankara, Kocaeli, Trabzon ve Hatay'da düzenlenen operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca, Sedat Peker'in yurt dışında bulunduğu ifade edildi.

Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda baskın yapılan adresler didik didik arandı. Öte yandan operasyon düzenlenen adreslerden biri de Bahçelievler oldu.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyonda şüphelilerin, il genelinde faaliyet gösteren “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “nitelikli yağma”, “gasp”, “rüşvet”, “yaralama”, “tehdit” ile “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” başta olmak üzere çok sayıda suça karıştığı belirlendi.

Sedat Peker neden aranıyor? Organize suç örgütü lideri Sedat Peker neden sınır dışı edildi?

PEKER YURT DIŞINDA

Geçtiğimiz yıl Balkanlar'a gittiği bilinen Sedat Peker'in 18 Ocak'ta Makedonya'da yakalandığı Kosava'ya sınır dışı edildiği iddia edilmişti.

Ancak Peker'in Xhadin Amedovski ismiyle sahte pasaportla Makedonya'da kalmaya devam ettiği iddia edilmiş, bu durum geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Sedat Peker neden aranıyor? Organize suç örgütü lideri Sedat Peker neden sınır dışı edildi? - Resim : 2

Makedonya gazetelerinde, polisinin Peker ve sahte evraklarla ilgili soruşturma yürüttüğü haberleri yer almıştı.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Peker ve 62 suç örgütü üyesine yönelik düzenlenen operasyonda, gözaltı sayısı 52’ye ulaşırken aramalarda, 4’ü kurusıkı 20 tabanca, 3 tüfek, 1602 mermi, 2 çelik yelek, 8 telsiz, bir uzun namlulu silah dürbünü ve çok sayıda çek, senet ele geçirildiği öğrenildi. Suç örgütünün 24 ayrı eyleminin tespit edildiği belirtildi.

Sedat Peker neden aranıyor? Organize suç örgütü lideri Sedat Peker neden sınır dışı edildi? ile ilgili etiketler Yüksek Seçim Kurulu sedat peker neden aranıyor sedat peker neden sınır dışı edildi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.