Sedat Peker, Kılıçdaroğlu ve Akşener'i neyle suçluyor?

Türkiye günlerdir Sedat Peker'in açıklamaları ile çalkalanıyor... Muhalefet Partileri, iktidarı bu açıklamalar üzerinden köşeye sıkıştırmaya çalışırken siyasette oldukça hareketli günler yaşanıyor... Ancak gözden kaçan bir detay var. Peker daha önce muhalefet liderleri hakkında da ilginç iddialarda bulunmuştu! İşte Peker'in o suçlamalarından bazı detaylar...

Sedat Peker'in firari olarak bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nde Youtube üzerinden yayınladığı videolar muhalefet partilerinin ana gündemi haline geldi.

Muhalefet partileri Sedat Peker'in iddialarının soruşturma dosyasına dönüştürülmesini ve iddiaların ciddiyetle araştırılmasını talep ediyor.

Konuyla ilgili tüm gelişmeler kamuoyu tarafından dikkatle takip edilirken son olarak Sedat Peker'in bir videosunda ismini verdiği ve "kardeşim" diyerek samimiyetini tanımladığı Atilla Peker gözaltına alındı.

PEKER MUHALEFET LİDERLERİ HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?

Muhalefet partileri Peker'in videolarında anlattığı iddiaları "ciddi" bularak, bu argümanlar üzerinden hükümet yetkililerini eleştirirken, organize suç örgütü kurmakla suçlanan Sedat Peker'in bazı eski açıklamaları da yeniden gündeme geldi.

Sedat Peker Türkiye'de bulunduğu sırada muhalefet partileri ile de zaman zaman sürtüşmeler yaşamış ve bazı muhalefet partilerinin genel başkanları hakkında çeşitli "ciddi" iddialar ortaya atmıştı.

Buna bir örnek 2019 yılında yaşandı... Sedat Peker, silahlanma çağrısı yaptığı bir konuşması gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı'nı göreve çağıran İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in 1997 ve 2014'te kendisiyle görüştüğünü belirtti.

Sedat Peker, Kılıçdaroğlu ve Akşener'i neyle suçluyor?

AKŞENER'İN PEKER AÇIKLAMALARINA DİKKAT!

Peker, "Akşener suç duyurusunda bulunacaksa 2014 yılındaki sünnet düğününde yerel televizyoncuların kameralarının kapattırılmasını isteyerek benimle ne konuşmuştur? Bununla ilgili suç duyurusunda bulunması daha doğru olacaktır" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker o konuşmayla ilgili detayları bugüne kadar açıklamadı. Ayrıca Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Sedat Peker videoları hakkında son dönemde agresif üslubu ile ön plana çıkan Akşener'in alçak perdeden eleştiriler yapması da dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU DA PEKER'İN RADARINDA

Sedat Peker muhalefet liderlerinden sadece Meral Akşener'i hedef almakla da yetinmedi.

Daha önce kendisini "mafya" olarak tanımlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da dişlerini gösterdi!

Sedat Peker, Kılıçdaroğlu ve Akşener'i neyle suçluyor? - Resim : 2

CHP yöneticileri ile kapalı kapılar ardındaki temaslarını ifşa eden Peker, "Eğer ben mafyaysam parti yöneticilerinize, vekillerinize sormanız gerekmez mi, bir mafyaya neden ziyarete gidiyordunuz diye.." şeklinde bir soru yönelterek Kılıçdaroğlu'na seslendi. Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ise bugüne kadar Sedat Peker'in bu sorusuna herhangi bir yanıt gelmedi.

Sedat Peker, Kılıçdaroğlu ve Akşener'i neyle suçluyor? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Sedat Peker muhalefet partileri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.