Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı düşman mı? Neden düşmanlar?

Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı düşman mı? TBMM'de kabul edilen infaz düzenlemesinin ardından tahliye edilen Alaattin Çakıcı'nın Sedat Peker ile neden düşman olduğu araştırılmaya başlandı. İşte Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı düşman mı? Neden düşmanlar? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı düşman mı? Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı'nın neden düşman olduğu araştırılmaya başlandı. TBMM'de kabul edilen infaz düzenlemesinin ardından tahliye olması beklenen Alaattin Çakıcı cezaevinde tüm hazırlıklarını yaptı ve kararın Resmi Gazetede yayınlanmasını bekliyor. İşte Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı düşman mı? Neden düşmanlar? Merak edilen detaylar haberimizde...

ALAATTİN ÇAKICI TAHLİYE EDİLECEK

Öte yandan cezaevinde bulunan Alaattin Çakıcı'nın da gün içinde tahliye edilmesi bekleniyor. Organize suç örgütü elebaşı Çakıcı, 16 Temmuz 2016 tarihinde Edirne'den Bolu F Tipi Cezaevi'ne, buradan da 2017 yılında Kırıkkale'nin Keskin ilçesindeki F Tipi Cezaevi'ne nakledilmişti. Çakıcı, 13 Ağustos 2018 tarihinde ise Sincan Kapalı Cezaevi'ne nakil olmuştu. Yasadan yararlanan isimlerden olan Çakıcı'nın gün içinde cezaevinden çıkması bekleniyor.

ALAATTİN ÇAKICI'NIN BU GECE VEYA YARIN TAHLİYE OLACAK

İnfaz düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından Alaattin Çakıcı'nın bu gece yarısı veya en geç yarın cezaevinden çıkması bekleniyor.

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA KALABALIĞA İZİN YOK

Alattin Çakıcı'nın sevenlerinin, koronavirüs salgını nedeniyle tahliye işlemleri sırasında yanında olamayacağı öğrenilirken Alaattin Çakıcı'nın avukatları ve ailesi ise cezaevi önünde tahliye haberini bekliyor.

90 BİN KİŞİNİN TAHLİYESİ ÖNGÖRÜLÜYOR

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen infaz düzenlemesine ilişkin kanunun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından cezaevindeki yaklaşık 90 bin kişinin tahliye edilmesi bekleniyor.

Buna göre, tahliyelerde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine önem ve öncelik verilecek. Tahliyeler sırasında, sosyal mesafe kuralına dikkat edilecek, cezaevi çıkışlarında Sağlık Bakanlığının broşürleri ile eldiven ve maske dağıtılacak. İller arası seyahat kısıtlaması nedeniyle tahliye olanlara sorun yaşamamaları için cezaevinden çıkmadan seyahat izin belgeleri verilecek.

ALAATTİN ÇAKICI KİMDİR? CEZASI NE?

20 Ocak 1953 arihinde Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı Fındıklı köyünde doğan Alaattin Çakıcı, organize suç örgütü lideridir.

Alaattin Çakıcı, 17 Ağustos 1998'de Türk ve Avusturya polisiyle birlikte düzenlenen bir operasyonla modacı Canan Yaka ile sanatçı Selçuk Ural'ın kızı Aslı Ural'la birlikte Fransa'nın Nice kentinde yakalandı. Çakıcı'nın üzerinden Nedim Caner adına düzenlenmiş kırmızı bir pasaport ve 17.000 dolar çıktı.

Sedat Peker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Kıymetli dostlarım, son birkaç gündür sosyal medyada, şahsımla ilgili bazı sohbetler olmakta… Sözde Alaattin Çakıcı isimli şahıs şahsımla ilgili bir şeyler söylemekte… Alaattin Çakıcı eski adamıdır… Dostluğu da düşmanlığı da namuslu yapar. Ben onun böyle bir şey söylediğini zannetmiyorum. Ancak bu konu çok konuşulduğu için söylemekte fayda var.”

 

ANCAK KÜÇÜK SEDAT’A PREZERVATİF GİYDİRİRLER!

“Şahsımla ilgili ağaları, paşaları, kralları, ejderhaları her kim olursa olsun, hepsi yan yana gelseler de yapabilecekleri tek şey, bana giydirecekleri tek şey, küçük Sedat’a prezervatif giydirirler! Başka da hiç bir şey yapamazlar. Beni öldürmek belki mümkündür, ama beni küçültmek asla mümkün değildir.

Ayrıca burası 1.5 saatlik mesafe… Evimin açık adresi de her yerde bilinmekte… Gelmek isteyenler buyursun önden gelsinler. Onlar için özel izin belgesi de getirtirim. Konuşmayla olmaz, adam gibi iş yapmak lazım!”

CEZA İNFAZ YASASININ ARDINDAN MAFYA SAVAŞLARI MI BAŞLIYOR!

Yaşanan bu gelişme yeni Ceza İnfaz Yasası'nın ardından mafya savaşları mı başlayacak? sorusunu akıllara getirdi.

Yeni af yasası ile Alaattin Çakıcı’nın serbest kalacağı haberleri sosyal medyanın gündemine otururken Sedat Peker hakkında 'korkup kaçtı' iddiaları ortaya atıldı.

Sosyal medyada Alaattin Çakıcı'nın "Zamanı gelince vatana ihanet edenlerle bir olan herkese İstanbul sokaklarında etek giydireceğim" dolaşıma paylaşıma sokuldu.

Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı düşman mı? Neden düşmanlar? ile ilgili etiketler Alaattin Çakıcı Sedat Peker mafya düşman
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.