Sedat Peker: Daha dünyayı yakacağız bu ne ki!

BAE'de firari olarak bulunan Sedat Peker'den yeni mesajlar geldi... Siyasi paylaşım yapması engellenen Peker, bu yasağı ilginç bir yöntemle kırdı ve Meral Akşener ile Mansur Yavaş'a destek verdi!

Son olarak muhalif siyasetçileri Twitter hesabı üzerinden takibe almasıyla gündeme gelen Sedat Peker bugün yine ilginç mesajlar verdi.

Birleşik Arap Emirlikleri'de firari olarak bulunan ve siyasi içerikli mesaj paylaşması bu ülke yönetimince yasaklanan Peker, mesajlarını ulaştırabilmek için farklı yöntemler arayışında.

Peker son Twitter mesajında, bu yasağı aşabilmek için "Dünya Kız Çocukları Günü"nü araç olarak kullandı.

İki küçük kızı ile gülümsediği bir fotoğrafını paylaşan Peker, mesajına, "Uğruna kendimizi hatta tüm dünyayı yakmaya değecek tek varlığımız kız çocuklarımızdır (daha dünyayı yakacağız bu ne ki). Dünya Kız Çocukları Günü’nü tüm kalbimle kutluyorum." notunu düştü.

Sedat Peker'in tweeti bu kadar ile sınırlı kalsa da mesajları sadece bununla sınırlı kalmadı!

Peker, şahsi Twitter hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "Dünya Kız Çocukları Günü"nü münasebetiyle yayınladıkları mesajları RT etti.

Sedat Peker: Daha dünyayı yakacağız bu ne ki!

Sedat Peker'in bu tutumu, 2023 yılında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylıkları gündemde olan iki siyasetçiye destek olarak yorumlandı.

Diğer yandan, Peker'in paylaştığı mesajlarda Meral Akşener, "Torunum Ayda ve tüm kız çocuklarının hayallerini gerçekleştirebildiği, özgürce düşünüp cesurca konuşabildiği bir Türkiye mümkün. Yeter ki vazgeçmeyelim. "Dünya Kız Çocukları Günü" kutlu olsun.", Yavaş ise, "Aydınlık yarınlara, kız çocuklarımız yaşamın her alanına eşit ve adil bir şekilde ulaştıkları zaman kavuşacağız. "Dünya Kız Çocukları Günü" kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker: Daha dünyayı yakacağız bu ne ki! - Resim : 2

Sedat Peker: Daha dünyayı yakacağız bu ne ki! ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Meral Akşener Sedat Peker
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.