Sedat Peker belgeseli geliyor! Bu kez yasağı böyle deldi...

BAE'de firari olarak bulunan Sedat Peker video paylaşmasının bu ülke yetkililerince yasaklanması üzerine yeni formüller deniyor... Peker, son olarak bir çizgi filmde rol aldı. Peker yakında yayınlanacak animasyon film ile "40 yaş altı kardeşlerine" seslenmeyi hedefliyor!

Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak bulunan Sedat Peker, bir süre önce, Türkiye ile BAE arasındaki ilişkilerin son günlerde ivme kazanması üzerine, siyasi içerikli video paylaşmasının yasaklandığını duyurmuştu.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, konuya ilişkin kaleme aldığı yazısında Peker'in bu yasağı delmek için yeni bir formül bulduğunu anlattı.

Pehlivan yazısında, "Öğrendim ki Peker, bir belgesel için kamera karşısına geçmiş. Telefonla yapılan çekimde yeni ifşaatlarda da bulunmuş. Çizgi film tekniğinin ağırlıklı olduğu belgesel, bu yönüyle de Z kuşağını hedefliyormuş. Çok yakında izleyiciyle buluşacakmış" ifadelerini kullandı.

 

Sedat Peker belgeseli geliyor! Bu kez yasağı böyle deldi... ile ilgili etiketler Sedat Peker Barış Pehlivan Çizgi film belgesel animasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.