Sedat Payas kimdir? İçerde Şevko neden simit satıyor? Annesinin hastalığı ne?

Show TV'de geçtiğimiz sezon yayınlanan başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı İçerde dizisinde Şevko karakterini canlandıran Sedat Payas bugün simit sattığı görüntülerle gündeme geldi. Payas annesinin hastalığı için bu işe başladığını ve utanmadığını söyledi. Dizi teklifi almadığını da sözlerine ekledi.Sedat Payas kimdir? İçerde Şevko neden simit satıyor? Annesinin hastalığı ne? Detaylar haberimizde...

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde geçtiğimiz sezona damgasını vurmuştu. Mustafa Uğurlu, Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran dizi senaryosunun 1 sezon devam edeceği kararlaştırıldığı için devam etmemişti. Dizide Şevko karakterini canlandıran Sedat Payas ise o diziden sonra başka teklifler almadığını belirterek  annesinin hasta olduğunu ve sokakta simit ve sandviç satmaya başladığını açıkladı. Sedat Payas'ın bu açıklamalarından sonra insanlar oyuncunun kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki Sedat Payas kimdir? İçerde Şevko neden simit satıyor? Annesinin hastalığı ne?

Sedat Payas kimdir? İçerde Şevko neden simit satıyor? Annesinin hastalığı ne?

 'İçerde' dizisinde Şevko karakterini canlandıran Sedat Payas, dizinin finalinin ardından iş bulamayınca simit ve sandviç satmaya başladı.

SİMİT VE SANDVİÇ SATIYOR

Yayınladığı dönemde reyting rekorları kıran 'İçerde' dizisinin final yapmasıyla bir oyuncu işsiz kaldı. Dizide Şevko karakterini oynayan Payas, şimdilerde geçimini sağlayabilmek için sokaklarda simit ve sandviç satıyor.

 ANNESİNE BAKMAK İÇİN BU İŞE BAŞLADI

Flasflas sayfasına ulaşan fotoğraflarda Payas'ın sandviç ve simit sattığı ortaya çıktı. Dizinin birçok oyuncusu kendisine yeni yapımlarda yer bulurken yan karakter olarak çalışan oyuncular geçimini sağlamak için farklı işlere yöneldi. İçerde dizisinden sonra iş bulamadığını ve annesine bakmak için simit, sandviç sattığını söyleyen Payas, yeni işinden şikayetçi olmadığını da söyledi.

 BİRÇOK DİZİ VE FİLMDE ROL ALDI

Sedat Payas, İçerde, Vücut, Kolpaçino: Bomba, Kalbim Seni Seçti, Çakıl Taşları ve Kurtlar Vadisi gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

 Sedat Payas kimdir? İçerde Şevko neden simit satıyor? Annesinin hastalığı ne? - Resim : 2

İÇERDE DİZİSİ KONUSU

Sarp Yılmaz, polis okulunu birinci olarak bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlamaktadır. Sarp’ın daha önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mert’de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mert hayatında giren Melek’in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve polis okuluna başlamıştır. Sarp ve Umut’un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları büyük trajedilerden biri olmuştur. Babalarının hapse atılmasından sonra Umut’un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz bir şekilde buluşmuşlardır. Polis Akademisi’nin mezuniyet töreni geldiğinde ise Sarp’ın hocası Yusuf Kaya, Sarp’ın babasının kötü niyetli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur. Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp ise hocasına törende silah çekmiş ve daha sonra hapse girmiştir. Sarp’ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mert’e yardım eden Melek’tir. Sarp’ın hapse girmesiyle Mert artık ikinci plandadır ve daha da göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü niyetli adamların en güvendiği isimlerden biri haline gelmiştir. 

İÇERDE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Çağatay Ulusoy

Sarp Yılmaz

Polislikten atılmış gözü kara bir mafya tetikçisi.

Aras Bulut İynemli

Umut Mert

Hayatı tiye alarak yaşayan yalnız bir polis.

Çetin Tekindor

Kebapçı Celal Karabaş

“Kebapçı” namıyla meşhur acımasız mafya babası Celal.

Bensu Soral

Melek

Celal’in manevi kızı, mafya dünyasının güzeller güzeli avukatı Melek.

Rıza Kocaoğlu

Davut

Kebapçı Celal’in sağ kolu, soğukkanlı bir katil.

Mustafa Uğurlu

Yusuf

Organize Şube ‘nin efsane polis müdürü.

Damla Colbay

Eylem

Sarp’in manevi kız kardeşi, acar gazeteci Eylem.

Nihal Koldaş

Füsun Yılmaz

Sarp ve Umut’un gözü yaşlı annesi.

İÇERDE DİZİSİ YORUMU

Organize suç örgütünün içine sızmıştır. Yusuf Müdürün planı tutmuştur ama Yusuf Müdürün bilmediği bir şey vardır; akademiden 2. Olarak mezun olan komiser Mert aslında mafya babası Celal Duman namı diğer ‘Kebapçı Celal’e çalışmaktadır. Çünkü Mert’i sokaklardan kurtarıp okutan ve Komiser olmasına vesile olan Celal Babasıdır. Mert Kebapçı Celal’i Manevi babası gibi görür ve ona her zaman minnet duygusuyla bağlıdır. Yusuf Müdür bu durumdan habersizdir. Bu yüzden Organize Şubede ki ekibin başına Mert komiseri getirmiştir. Yusuf Müdür ‘Kebapçı Celal’in başı olduğu suç örgütüne en has adamı Sarp’ı sızdırmışken, kendi içerisinde ki Köstebekten habersizdir. Organize Şubenin içerisindeki bu köstebek onun yine en çok güvendiği Mert komiserdir.

İçerde dizisinin konusu genel olarak yukarıda anlatıldığı şekliyledir. Dizinin ilk 2 bölümünden konusu anlaşılmaktadır. Daha sonra ki olaylar bu konu üzerinden gelişmektedir. Diğer İçerde oyuncuları ilerleyen bölümlerle gelişen olaylar zinciriyle diziye dâhil olmaktadır. Yani dizide aksiyon ve dram hiç bitmemekte, her bölümde katlanmaktadır. İzlenilen her bölüm sonunda bir sonraki bölüm merakla beklenmektedir. Dizide ön planda birkaç karakter yoktur. Ana karakterlerin haricinde diğer içerde oyuncuları da replikleri ile hep göz önündedir. Aslında diziyi başarılı kılanda budur. Umarız İçerde dizisi ilerleyen bölümlerde de hep böyle monotonlaşmadan gider ve kendini izlettirir.

 

Sedat Payas kimdir? İçerde Şevko neden simit satıyor? Annesinin hastalığı ne? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.