Sedat Doğan'ın ailesinden Işın Karaca'ya dava!

Şarkıcı Işın Karaca, hırsızlık suçundan aranan eski eşi Sedat Doğan'dan olan kızı Mia'nın soyadını mahkeme kararıyla değiştirmişti. Bu değişiklik sonrası Sedat Doğan cephesi harekete geçti.

Işın Karaca, eski eşinin soy ismini taşıyan kızı Mia'nın soyadının değiştirilmesini istemiş, bu talep aile mahkemesince olumlu bulunmuştu.

Mahkemenin kararına göre: Mia Doğan, artık annesi Işın Karaca'nın soy ismini taşıyacak. Mia'nın bu soy ismi 18 yaşına kadar sürecek. Mia, reşit olunca kullanacağı soy ismi kendisi belirleyecek.

 ''BİZİM KANIMIZI TAŞIYOR''

Ancak yurtdışında olan Sedat Doğan'ın ailesi şarkıcının aldırdığı kararın bozulması için iptal davası açmaya hazırlanıyor.

Işın Karaca'nın eski eşinin ailesi ''Mia bizim kanımızın taşıyor'' diyerek torunları Mia'nın Doğan soyadı taşımasının gerektiğini savunuyor. İptal davası önümüzdeki günlerde görülecek.

 

 

Sedat Doğan'ın ailesinden Işın Karaca'ya dava! ile ilgili etiketler Işın Karaca dava sadat doğan kızı mia soyadı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.