Seda'nın sesi ölmeden duyuldu

Niğde'de yaşayan 2 çocuk annesi Seda A. boşanma aşamasında olduğu eşi Hayrettin A., tarafından tehdit edilip darbedildiği için sosyal medyadan yardım istemişti. Eşinin yaşattığı şiddeti "Benim sesimi, öldüğümde duymanızı istemiyorum" mesajı ile birlikte sosyal medyadan paylaşan Seda A'nın eşi Hayrettin A. polis tarafından gözaltına alındı. Hayrettin A. çıkartıldığı nöbetçi hakemlik tarafından tutuklandı.

Niğde'de 2 çocuk annesi Seda A., şiddet uyguladığını iddia ettiği eşi Hayrettin A.'dan boşanmak amacıyla dava açtı.

Ancak Hayrettin A., mahkemenin aldığı uzaklaştırma kararını 3 kez ihlal etti. Son olarak geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Seda A.'nın ailesinin evine giden Hayrettin A., eşini yanına çağırdı.

Seda A.'ya davadan vazgeçmesi ve eve dönmesi için tehditler savuran Hayrettin A. olumsuz cevap alınca eşine saldırdı. Seda A.'nın ailesinin müdahalesiyle Hayrettin A., olay yerinden uzaklaştırıldı. 

Yakınları, Seda A.'nın eşi tarafından tehdit edilip ve şiddet uygulandığı o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Seda A. da bu görüntüleri sosyal medya hesabından, "Henüz babamın soyadını alamadım. Çünkü eşimden boşanmaya çalışıyorum ve sonuç alamadım. Şiddet görüyorum, tehdit ediliyorum. Benim sesimi, öldüğümde duymanızı istemiyorum. Bana yardım edin, sesimi duyurun" notuyla paylaştı.

Görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılırken, tepkiler de çığ gibi büyüdü. Seda A.'nın mesajı Niğde Emniyet Müdürlüğü'nün de gözünden kaçmadı. Eşini tehdit edip darbeden Hayrettin A. polis tarafından yakalayarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hayrettin A., çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Seda'nın sesi ölmeden duyuldu ile ilgili etiketler Niğde polis Seda A. Hayrettin A. tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.