Seda Sayan'ın 'tecavüz' suçlaması Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'a soruldu! Bakın ne cevap verdi

Seda Sayan'ın 'masum kıza tecavüz etti' sözlerinin ardından gözlerin çevrildiği Mehmet Ali Erbil’in eski ve oğlu Ali Sadi'nin annesi eski eşi Tuğba Coşkun, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı Coşkun, altı yıl evli kaldığı ünlü şovmenle ilgili şok suçlamaya sessiz kalmayı tercih etti.

Bir dönem yakın dost olan Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki tartışma magazin gündemine bomba gibi düştü.

 
Tuğba Coşkun, Seda Sayan’ın, Mehmet Ali Erbil hakkındaki "Tuğba'yla evliyken evdeki hizmetli kadına tecavüz etti ve sonrasında boşandı" iddiası sonrası ilk kez görüntülendi.

Tuğba Coşkun

2005'te evlendiği Erbil'den 2011'de boşanan Coşkun, gazetecilerin bu iddiaları hatırlatması üzerine, "Konuşmak istemiyorum" açıklamasını yaparak, sessiz kalmayı tercih etti.

Tuğba Coşkun

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Eski eşi için hizmetliye tecavüz suçlaması ve boşanma nedenine ilişkin konuşmayan Coşkun, koşar adımlarla gazetecilerden uzaklaştı ve AVM'yi terk etti.

 

NE OLMUŞTU?

Mehmet Ali Erbil, Tolga Yüce'nin "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar" sözünü Instagram'da paylaştı. Neden böyle bir paylaşımda bulunduğu sorulunca Erbil "Seda Sayan iki senedir beni aramadı. Bir kez bile sağlık durumumu sormadı..." şeklinde şaşırtan bir açıklamada bulundu.


Sayan ise “Tuğba (Coşkun) ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Boşanma nedenin bu olay olduğu için eşlerin, ailen, herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Geçmişi kirli olan sensin.” şeklinde yaptığı açıklama ile Erbil'e cevap verdi.

 

ÖZÜR DİLEYİP BARIŞTILAR

64 yaşındaki oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısı Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'dan söyledikleri için özür dileyerek sosyal medya hesabından ''Seda benim canımdır, kardeşimdir, oğlu oğlumdur. O da benim çocuklarımı kendi çocuklarından ayırmaz. Ben ilaçların tesiriyle bir yanlış yaptım, özür diliyorum Seda'dan da, Oğulcan'dan da.. Aramızda kimse giremez, girmesin'' şeklinde açıklamada bulundu.


Kendi Instagram sayfasında Erbil'in bu paylaşımına yer veren Seda Sayan ise, ''Şahsıma yapılan çok ağır hakaretlerden sonra öfkeyle, ayrılık sebebi olan ALDATMA'yı tecavüz diye yanlış dile getirdim. Kamuoyunun bilgisine... İftira değil, yanlış açıklama oldu.'' şeklinde cevap verdi.

 

 

Seda Sayan'ın 'tecavüz' suçlaması Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun'a soruldu! Bakın ne cevap verdi ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Seda Sayan Tuğba Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.