Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'e hırsız şoku

Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in 30 yaşındaki oğulları Oğulcan Engin'e hırsız şoku! Cihangir'de restoranı bulunan Engin, tutkunu olduğu motosikletini çaldırdı.

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, geçtiğimiz günlerde yaşadığı olay üzerine şoke oldu. Cihangir'de Emily's Garden isimli mekanı olan ve yine aynı semtte oturan Engin, motosikletini kapısının önünde kilitledi. Sabah evinden çıktıktan sonra aracının yerinde olmadığını gören Oğulcan, hemen polisi aradı.

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'e hırsız şoku


ÇALINAN MOTOSİKLETİ BİR GÜN SONRA BULUNDU

Görevlilere motosikletinin çalındığını bildiren Engin, olaydan bir gün sonra aldığı haber ile rahat bir nefes aldı. Engin'in motosikleti Kasımpaşa'da bulundu. Genç işletmeci, hırsızlardan şikayetçi oldu.

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'e hırsız şoku - Resim : 2

Ezgi Eyüboğlu aşkı hüsranla biten Oğulcan Engin, motosikletinin bulunmasıyla biraz da olsa mutlu oldu.

 

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'e hırsız şoku ile ilgili etiketler Seda Sayan Oğulcan Engin Hırsızlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.