Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan oyuncu Ezgi Eyüboğlu'ndan flaş hamle! Ayrıldılar mı?

Seda Sayan'ın Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen 30 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı 33 yaşındaki güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Instagram'dan birlikte çekilen karelerini silen çiftin ayrıldığı konuşuluyor.

Bir süredir aşk yaşayan ve evlenmeleri beklenen ünlü çift cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İbrahim Büyükak'ın senaryosunu yazdığı 'Bayi Toplantısı' filminin galasına birlikte katılarak aşklarını ilan eden oyuncu Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin'in ayrıldığı iddia edildi.

Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu


Eyüboğlu, Oğulcan Engin ile çekilmiş fotoğraflarını 1,2 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından kaldırdı. Yaklaşık bir buçuk yıldır aşk yaşayan ikili, Instagram'da birbirlerini takip etmeyi sürdürüyor.

 Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu


Ezgi Eyüboğlu, geçtiğimiz günlerde "Evlenmeyi düşünmüyoruz" açıklamasını yaparak şaşırtmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılık iddiasına Engin ve Eyüboğlu'nun ne yanıt vereceği merak konusu oldu.


Ezgi Eyüboğlu, kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım'dan boşandıktan sonra Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

 

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan oyuncu Ezgi Eyüboğlu'ndan flaş hamle! Ayrıldılar mı? ile ilgili etiketler Oğulcan Engin Ezgi Eyüboğlu Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.