Seda Sayan'ın Mehmet Ali Erbil hakkındaki 'tecavüz' iddiaları doğru mu?

Mehmet Ali Erbil, bir dönem en yakın dostlarından biri olan Seda Sayan'a ''geçmişi temiz değil'' dedi. Erbil'in sözlerinin ardından Seda Sayan bombayı patlatarak hakkındaki o sözlere '"Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur" şeklinde karşılık verdi. Konu ile ilgili bir yazı kaleme alan Günaydın yazarı Mevlüt Tezel, ''Savcılar harekete geçmeli. Umarım Erbil böyle iğrenç bir suç işlememiştir.'' dedi.

Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla uğraşan ve kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden 64 yaşındaki ünlü sunucu, oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, Tolga Yüce'nin "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar" sözünü Instagram'da paylaştı.

Neden böyle bir paylaşımda bulunduğu sorulunca Erbil "Seda Sayan iki senedir beni aramadı. Bir kez bile sağlık durumumu sormadı..." şeklinde şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Seda Sayan - Mehmet Ali Erbil

Seda Sayan ise "Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var bence işine bak, ruhunu arındır" karşılığını vererek bombayı Erbil'in kucağına bıraktı!

Sayan diğer paylaşımında ise "Zaten boşanma nedeni bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin, ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi."

Seda Sayan - Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil'den daha sonra şu açıklama geldi: "Sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Amacım kimsenin onurunu kırmak değildi. Ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Siz de sormadınız mı 'Madem böyle bir şey vardı niye sustun?' diye. Benim alnım ak..."

Ünlü ikilinin birbirlerine söyledikleri duyanları şoke etti. Büyüyen tartışma ilgili ilgili bir yazı kaleme alan Günaydın Yazarı Mevlüt Tezel, ''Bence savcılar harekete geçmeli. O hizmetçi kız bulunmalı. Eğer Seda Sayan’ın iddiası asılsız bir iftiraysa Mehmet Ali Erbil temize çıkar. Bu sefer Sayan’dan hukuk yoluyla hesap sorulur. Hukuk devletinde prosedür böyle işler. Umarım Erbil bu iğrenç suçu işlememiştir.'' dedi.

İşte Mevlüt Tezel'in yazısı...


''PEKİ KİM YALAN SÖLÜYOR?''

''İnsanlar zorda kalınca kimin iyi gün kimin kötü gün dostu olduğunu daha iyi anlıyor. Belli ki Erbil, Sayan'a çok kırılmış ama yaptığı paylaşım kavgada söylenmez. Hele bir kadına hiç söylenmez!


Bir "sitem" nedeniyle başlayan tartışmanın geldiği noktaya bakar mısınız? Sonra Sayan bu paylaşımını sildi ama ortada tecavüz gibi ciddi bir iddia var. Peki o zaman kim yalan söylüyor?

Bence savcılar harekete geçmeli. O hizmetli bulunmalı. Eğer Sayan'ın iddiası asılsız bir iftiraysa Erbil temize çıkar. Bu sefer Sayan'dan hukuk yoluyla hesap sorulur! Sayan "Bir anlık kızgınlıkla böyle bir iddiada bulundum" dese bile bu olay araştırılmalı!

Hukuk devletinde prosedür böyle işler. Umarım Erbil böyle iğrenç bir suç işlememiştir.''

Seda Sayan - Mehmet Ali Erbil

 

 

Seda Sayan'ın Mehmet Ali Erbil hakkındaki 'tecavüz' iddiaları doğru mu? ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Seda Sayan Kavga soruşturma Mevlüt Tezel Tecavüz iddiası tolga yüce tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.