Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle paylaşımına oyuncu Ali Erkazan'dan küfürlü yorum

Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük 7. eşi Çağlar Ökten'i sahne aldığı mekanda dinlemeye gitti. Eşinin konserinde kayınvalidesiyle birlikte dans edip eğlenen Seda Sayan'ın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada dolaşıma girdi ve gündem oldu. Oyuncu Ali Erkazan, bir Instagram sayfanının yayınladığı Seda Sayan'ın görüntülerine şoke eden küfürlü bir yorumda bulundu. Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in ise Ali Erkazan'ın bu yorumu karşısında ne diyeceği merak konusu oldu.

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, 7’inci evliliğini yaptığı kendisinden 25 yaş küçük müzisyen eşi Çağlar Ökten'in sahnesini kayınvalidesi ve kayınpederiyle birlikte izlemeye gitti. Seda Sayan, eşinin konserinde 'Hicom' diye hitap ettiği kayınvalidesi Hicran Ökten ile karşılıklı göbek attı. Konser boyunca yerinde durmaya Seda Sayan'ın kayınvalidesinin genç görüntüsü dikkat çekti.

 

KAYINVALİDESİNE 'HİCOM' DEME NEDENİNİ AÇIKLADI 

Seda Sayan, kayınvalidesiyle çekilen bir videosunu Instagram hesabından yayınladı. Sayan, kayınvalidesine 'Hicom' deme sebebini açıkladı: ''Kayınvalidem yanımda. Hico'm hoş geldin. Ben sana Hico'm diyorum diye birkaç kişi eleştirmiş, kızmış bana. Ben öyle diyorum çünkü kayınvalidemin adı Hicran.''

Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle paylaşımına oyuncu Ali Erkazan'dan küfürlü yorum

ALİ ERKAZAN'DAN SEDA SAYAN'A KÜFÜRLÜ YORUM!

Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle birlikte çekilen görüntüleri sosyal medyada geniş yer buldu. Bir Instagram sayfasında Seda Sayan ve kayınvalidesi Hicran Ökten'in görüntüleri paylaşıldı. Oyuncu Ali Erkazan ise o görüntülere şoke eden bir yorumda bulundu. Seda Sayan'ın sürekli aşk hayatıyla gündeme gelmesine sinirlenen Ali Erkazan, ''Ya bi s.... git hayatımızdan'' yorumunda bulundu. Ünlü oyuncu yaptığı yorumla görenleri şoke etti.

Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle paylaşımına oyuncu Ali Erkazan'dan küfürlü yorum - Resim : 2

ALİ ERKAZAN HAKKINDA

70 yaşındaki Ali Erkazan, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Erkazan, Sıdıka dizisindeki "Zekeriya Saka" ve En Son Babalar Duyar dizisindeki "Mehmet Usta" rolüyle ünlenmiştir.

Ali Erkazan'ın rol aldığı bazı yapımlar: Şaşıfelek Çıkmazı, En Son Babalar Duyar, Başımıza Gelenler, Aşk Meydan Savaşı, Benim Annem Bir Melek, Benim Hala Umudum Var, Poyraz Karayel, Hayat Sevince Güzel, Aykut Enişte, Kanunsuz Topraklar

Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle paylaşımına oyuncu Ali Erkazan'dan küfürlü yorum - Resim : 3

 

Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle paylaşımına oyuncu Ali Erkazan'dan küfürlü yorum ile ilgili etiketler Seda Sayan Sosyal Medya Ali Erkazan Hicran Ökten çağlar ökten
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.