Seda Sayan'ın evlendiği kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile ilgili gerçekler!

59 yaşındaki Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük orkestra solisti Çağlar Ökten ile nikah masasına oturdu. 7. kez mutluluğa 'evet' diyen Sayan ve sevgilisi Çağlar Ökten'e ilişkin ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte Sayan ve Ökten çiftiyle ilgili gerçekler...

7.kez nikah masasına oturan şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük birlikte çalıştığı orkestra solisti Çağlar Ökten ile evlendi!

7 Mayıs’ta Prag’ta evlenmeyi planlayan çift, vize problemleri nedeniyle nikahı erken tarihe çekerek 24 Nisan'da Swiss Otel the Bosphourus'daki düğünle hayatını birleştirdi.

Çağlar Ökten ile ani bir şekilde evlilik kararı alan Sayan'ın Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin bu evliliğe büyük tepki göstererek, “Evlen ama nikaha gelmem!” sözleriyle annesine resti çekti.

Seda Sayan'ın 7. eşi Çağlar Ökten ile oğlu Oğulcan Engin'in arasında 3 yaş bulunuyor.

59 yaşındaki Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük olan orkestra solisti sevgilisi Çağlar Ökten ile ilgili ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Ökten'in sayan uğruna, Lara Şehiroğlu'yla evlilik yolunda giden 4 yıllık ilişkisini bitirdiği ve hatta Seda Sayan'ın sevgilisine "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım!" dediği öne sürüldü. Sayan, kendisi ve sevgilisi hakkındaki iddiaları yalanlasa bu ayrıntı magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor.

Videonun tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Seda Sayan'ın evlendiği kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile ilgili gerçekler! ile ilgili etiketler Seda Sayan Oğulcan Engin çağlar ökten

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.