Seda Sayan'ın eski aşkı Erkan Çelik ile eniştesi birbirine girdi!

Seda Sayan bir süre önce Erkan Çelik ile fırtınalı bir birliktelik yaşadı. Fırtınalı başlayan ilişki balon gibi söndü ve Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve Erkan Çelik iyi olayan bir şekilde ayrıldı. Seda Sayan'ın eski sevgilisi Erkan Çelik, Show TV binasına gelip Kadırgalı'nın eniştesi Coşkun Yıldız'a saldırdığı haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Seda Sayan ve Erkan Çelik'in programlarında aynı orkestrayı kullanması olayları patlattı. Peki Seda Sayan'ın eski sevgilisi ile eniştesi neden birbirine girdi? Seda Sayan'ın eski sevgilisi Erkan Çelik kimdir? Sorularının cevabı haberimizde...

Sanatçı Seda Sayan ve eski sevgilisi Erkan Çelik hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Seda Sayan bir süre önce Erkan Çelik ile fırtınalı bir birliktelik yaşadı. Seda Sayan'ın eski sevgilisi Erkan Çelik, Show TV binasına gelip Kadırgalı'nın eniştesi Coşkun Yıldız'a saldırdığı haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Seda Sayan ve Erkan Çelik'in programlarında aynı orkestrayı kullanması olayları patlattı. Peki Seda Sayan'ın eski sevgilisi ile eniştesi neden birbirine girdi? Seda Sayan'ın eski sevgilisi Erkan Çelik kimdir? Sorularının cevabı haberimizde...

Olay dün sabah saatlerinde yaşandı. Seda Sayan ve Erkan Çelik programlarında aynı orkestrayı kullanıyordu. Ancak orkestra bir oraya bir buraya giderken arada hep laflar dönüyordu.

ADADAF

BUGÜN İSE ORTALIK KARIŞTI!

Seda Sayan’ın programından çıkan orkestra Erkan Çelik’in programına gitti. Bu olayın ardından Seda Sayan’ın eniştesi sinirlendi ve orkestrayı aradı “Artık iki programa birden gitmeyin” diye uyardı…

Bunu duyan Erkan Çelik bir anda küplere bindi! Sinirine yenik düşen Erkan Çelik soluğu Show Tv binasında aldı.
İddialara göre Seda Sayan’ın eniştesi Coşkun Yıldız, Erkan Çelik’in sunduğu Show programındaki orkestra ekibine daha önce “sizin o programda ne işiniz var. O programa giderseniz buraya gelmeyin” demişti.

Erkan Çelik orkestranın aldığı bu uyarıyı duyunca Show Tv binasına giderek Coşkun Yıldız’a saldırdı. Çelik’in her nedense “sen benim ekmeğimle nasıl oynarsın” diye bağırıp çağırıp Coşkun Yıldız’ın üstüne atladığı öğrenildi.
Kavga sırasında Seda Sayan üst kattaki kulisinde olduğu ve kavgadan habersiz olduğu iddialar arasında...

ERKAN ÇELİK'İN YENİ SEVGİLİSİ SEDA SAYAN'A BENZETİLDİ

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasında yaşanan 6 senelik aşk 5 ay önce bir anda son bulmuştu. Erkan Çelik yeni bir aşka yelken açtığı sevgilisi Tuğba Olcay ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Erkan Çelik'in kız arkadaşı Seda Sayan'a benzetildi.

QREQWRQRQ

Seda Sayan da şu an Nova Motors'un sahibi galerici Murat Karabova (46) ile aşk yaşıyor.

İKİ SEVGİLİ ZUHAL TOPAL'A CEPHE ALMIŞLARDI

Şarkıcılıktan sunuculuğa geçen Seda Sayan ve evlilik hazırlığı yaptığı konuşulan Erkan Çelik hakkındaki iddialar, gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde şehit haberlerine kayıtsız kaldığı gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi olan Zuhal Topal'ı zor durumda bırakan damat adayının arkasında Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik'in olduğu öne sürüldü. İddianın sahibi ise damat adayı Zekeriye Atak'tı. Hem Seda Sayan hem de Erkan Çelik'e suçlamalarda bulunan, Atak, sosyal medya paylaşım sitelerine yüklediği videoda şunları söylüyordu:

"Ben 22.07.1991 Kahramanmaraş doğumlu Zekeriya Atak, bu kaydın mahkemede delil olarak kullanılmasına izin veriyorum" sözleriyle başladığı videosunda, canlı yayındaki şehit protestosunun organize bir çalışma olduğunu öne sürdü. Atak, Zuhal Topal'ın programına çıkıp ortalığı karıştırması için Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik'ten "Gidip ortalığı karıştır, bizim reytingimiz artsın, onlarınki düşsün" diyerek bankadaki hesabına başka birinin adıyla 4 bin 350 TL yatırıldığını öne sürdü.

SEDA SAYAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Sevgilisi Erken Çelik ile birlikte şehit haberlerini kullanarak rakip programın reytinglerini düşürmeye çalıştığı iddia edilen Seda Sayan'dan iddialara yanıt geldi. Programında iddiaları kesin bir dille yalanlayan Seda Sayan, hakkını mahkmede arayacağını söyledi.

ERKAN

ERKAN ÇELİK KİMDİR?

Seda Sayan ve sevgilisi Erkan Çelik hakkındaki iddiaların kısa sürede yayılması ardından pek çok kişi Erkan Çelik sorusuna yanıt aradı. Peki Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik kimdir?

2011 yılında sosyal medya üzerinden Seda Sayan'la tanışan Erkan Çelik aynı yıl İstanbul'a yerlemişti. İlk işi tezgahtarlık olan Erhan Çelik, daha sonra söz yazarlığı yapmaya başladı. Seda Sayan ile tanıştığı sıralarda evli olan Erkan Çelik'in eşi Emine Çelik, eşininin kendisini Seda Sayan için terk ettiğini basına açıklamıştı. O dönemde Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Sacit Aslan da iddiaları doğrulayarak şunları söylemişti; "Bu iddianın doğru olduğunu Gaziantepli hatırı sayılır insanlardan da duydum"

COAKUN

COŞKUN YILDIZ KİMDİR?

Coşkun Yıldız Evleneceksen Gel adlı programda solistlik yapıyor. Sesiyle izleyicilerin beğenisini kazanan Coşkun Yıldız en güzel şarkıları programda yer alanlar ve ekran başındaki izleyiciler için söylüyor.

Program sunucularından ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın kardeşinin eşi olan Coşkun Yıldız, bazen seslendirdiği hüzünlü şarkılarla izleyicilerin duygusal anlar yaşamasına sebep olurken, bazen de söylediği hareketli şarkılarla, programı izleyen ve stüdyoda bulunan herkesin eğlenmesini sağlıyor.

Bu tür programlar bakımından zamanlamanın müzisyenler için önemli olduğu gerçeğinin farkında olan müzisyen, yetenekleriyle izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.