Seda Sayan'ın dondurttuğu yumurtalarına Seyhan Soylu rekor ücrete talip oldu

Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen Oğulcan Engin adında bir oğlu olan Seda Sayan, 20 yıl öce yumurtalarını dondurttuğunu açıkladı. 7 ay önce evlendiği Çağlar Ökten'te çocuk düşünmedikleri için dondurttuğu yumurtalarını NFT olarak satışa çıkaracağını söyleyen Seda Sayan'a ilk talip çıktı. Sisi lakaplı Seyhan Soylu, ''Paramı altın, borsa, döviz yerine Seda Sayan'ın yumurtalarına yatırmayı tercih ediyorum.'' diyerek 100.000 dolar vereceğini belirtti.

Kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 7'inci evliliğini yapan 59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, yeniden anne olmak istediği yönünde çıkan haberler karşısında ''Yumurtalarımı dondurtmuştum. Eğer Çağlar'ın çocuğu olmasaydı doğururdum ama 12 yaşında bir oğlu var. Çocuk işimiz bitmiştir, çok şükür.'' açıklamasını yapmış ve "Yumurtalarımı NFT olarak satışa çıkarabilirim" demişti. Seda Sayan'ın yumurtalarına talip çıktı.

 

SİSİ, SEDA SAYAN'IN YUMURTALARINI ALMAK İÇİN 100.000 DOLAR ÖDEYECEĞİNİ AÇIKLADI

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Seda Sayan’ın yumurtaları için teklif verdi. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili üst üste paylaşımlarda bulunan Seyhan Soylu, ''Paramı altın, borsa, döviz yerine Seda Sayan'ın yumurtalarına yatırmayı tercih ediyorum'' diyerek 100.000 dolar verebileceğini belirtti.

''SEDA SAYAN'DAN ALACAĞIM YUMURTALARDAN 5 ÇOCUK YAPARIM''


Seyhan Soylu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımında ''Seda Sayan yumurtalarını satacakmış. Ben de 100.000 dolara almak için talip oldum. Seda Sayan hatun piliç. Bu yüzden yumurtalarına talip oldum. Paramı altın, borsa, döviz yerine Seda Sayan'ın yumurtalarına yatırmayı tercih ediyorum. Seda Sayan'dan alacağım yumurtalardan 5 çocuk yaparım. Sadece birinin sesi Seda'ya benzese milyonlarca dolar kazanırım. Seda altın yumurtlayan tavuk. Tuğba Ekinci yumurtaları kuluçka zamanıydı, yoksa onu da alırdım.'' ifadelerini kullandı.

SEDA SAYAN'A BENZEMEMEK İÇİN ESTETİK YAPTIRMIŞTI

56 yaşındaki Seyhan Soylu, Seda Sayan'ın bir dönem aşk yaşadığı organizatör Ata Çağlayan'la aşk yaşadığı dönemde, Seda Sayan'a benzetilince ameliyat masasına yatmış ve bir dizi estetik operasyon geçirmişti. ''Ata’ya geçmişi hatırlatmamak için tekrar ameliyat olmaya karar verdim'' diyen Sisi estetikle bambaşka bir görünüme kavuşmuştu.

Seda Sayan'ın dondurttuğu yumurtalarına Seyhan Soylu rekor ücrete talip oldu ile ilgili etiketler Seyhan Soylu Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.