Seda Sayan'dan Şeyma Subaşı yorumlarına sert tepki!

Seda Sayan Şeyma Subaşı'nın kitabındaki "Hidrolik asit ve nemlendiriciyi unutma" açıklamasına tepki göstermiş ve "Bu kitabın toplatılması lazım" demişti. Sayan'ın bu yorumuna gelen eleştirilere Sayan sert tepki gösterdi.

Bir televizyon programına konuk olan Seda Sayan Şeyma Subaşı'nın kitabındaki cilt bakımıyla ilgili yapılan hataya tepki göstermişti.

Sayan açıklamasında "Sakın kullanmayın. Kör olur millet. Ne diyecekti biliyor musunuz; hyalüronik asit. Bunun aslı budur. Ama editörlerin suçu… Bu kitabın toplatılması lazım. Bu çok önemli bir şey. Böyle bir şey olur mu? Bir dakika ya, ne yapıyorsunuz siz? Buradan ceza alır. Her türlü ceza alır, sen şimdi 'bunu kullanın' diyorsun, kör oldu diyelim kullanan. Bu kitapta böyle bir şey yazıyorsa bitti bu iş. Yılların televizyoncusu olarak söylüyorum bu kitapta hidrolik asiti yüzünüze sürün yazıyor ve yandı millet; sakın.

Sakın kullanmayın, uygulamayın çoluktan çocuktan uzak tutun. Elinizi bile sürmeyin" demişti.

Seda Sayan'dan Şeyma Subaşı yorumlarına sert tepki!

 

Seda Sayan'dan Şeyma Subaşı yorumlarına sert tepki! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.