Seda Sayan'dan Okan Bayülgen'e yanıt gecikmedi!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde giydiği açık ayakkabısının içerisine çorap giydiği için kendisini eleştiren Okan Bayülgen'e Instagram hesabından söylediği şarkıyla gönderme yaptı.

Geçen günlerde Kanal D'deki 2. Sayfa programına konuk olan Seda Sayan, 15 bin TL'lik ayakkabısının içine çorap giymişti.

"BEN ÇORAP KADINIYIM"

Çoraplarıyla çok eleştirilen Sayan, kendisini şu sözlerle savunmuştu:

"Yaz sıcağında giydiğim o çorap zaten çok ipek, eldivenle giyebileceğiniz bir çorap. Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustosta giydiğim çoraptan dolayı hanımefendilerden "Helal olsun" diyenler duydum. Bu başka bir şeydir. Mesela bu kraliyet ailesinde bir kuraldır. Çorap Fransa'dan doğmuştur."

Seda Sayan'dan Okan Bayülgen'e yanıt gecikmedi!

"ANNEANNE ÇORABI"

Okan Bayülgen ise programında "Bu anneanne çorabı ipek çorabı değil. Çikolatalı dondurma şeklinde dondurma giymiş. çorap bir kültür değildir atma" deyip Sayan'la dalga geçmişti.

"SEN BENİM TOPUĞUMA KURBAN OLASIN"

Sayan ise kendisini ti'ye alan Bayülgen'e "Sen benim topuğuma kurban olasın" şarkısıyla karşılık verdi.

Yemekteyiz'in setinde video çeken Sayan, Instagram hesabında paylaştığı videoya Bayülgen'i etiketleyerek "Sana armağan bu şarkım" dedi.

Seda Sayan'dan Okan Bayülgen'e yanıt gecikmedi! ile ilgili etiketler Kanal D Okan Bayülgen Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.