Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e şoke eden tecavüz suçlaması!

Bir dönem iki yakın dost olan Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasında son günlerde sert rüzgarlar esiyor. Peş peşe açıklamalar yapan Erbil, Seda Sayan’ı vefasızlıkla suçlamıştı. Mali’nin bu açıklamalarının ardından sessizliğini bozan Seda Sayan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Mehmet Ali Erbil, üç yıl önce evinin banyosunda düşmüş, mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da nüksedince aylarda yoğun bakımda kalmıştı. Zor günleri geride bırakan Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla ağızları açık bıraktı. Rahatsızlığı süresince kendisini arayıp sormayan Seda Sayan’a fena yüklenen Mehmet Ali Erbil, "60 yıldır herkesi korkutmuş" sözleriyle bombaları ardı ardına patlattı. Katıldığı canlı yayında da sözlerinin arkasında duran Erbil, Seda Sayan'ı adeta topa tuttu.

"GEÇMİŞİ TEMİZ OLSA İFTAR PROGRAMI SUNARDI"

Erbil, bu süreçte kendisini arayıp sormayan Seda Sayan için Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" dedi.

Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e şoke eden tecavüz suçlaması!

Bu sert açıklamanın ardından Seda Sayan'dan yanıt gecikmedi. Sayan'ın Mali'ye cevabı magazin gündemine bomba gibi düştü.

İşte Seda Sayan’ın o açıklaması:

"MASUM KIZA TECAVÜZ ETTİĞİNDE SESSİZ KALDIĞIM İÇİN..."

"Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır."

 

 

 

 

Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e şoke eden tecavüz suçlaması! ile ilgili etiketler Seda Sayan Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.