Seda Sayan'dan hastane odasında hüzünlendiren paylaşım! Eniştesi trafik kazası geçirmişti...

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde yaşayan şarkıcı Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız 10 Şubat'ta motosikletiyle seyir halindeyken arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Hastanede hala tedavi gören Coşkun Yıldız ile eşi Nursel Yıldız evliliklerinde 15 yılı geride bıraktı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Seda Sayan, ablası ile eniştesinin 15. evlilik yıl dönümlerinde hastane odasında yaptıkları özel kutlamayı yayınladı.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde yaşayan şarkıcı Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız 10 Şubat'ta motosikletiyle seyir halindeyken arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış, kafa travması geçirmişti.

Coşkun Yıldız

Ölümden dönen ve hala hastanede tedavi gören Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız ile eşi evliliklerinden 15 yılı geride bıraktı. Sayan, hastane odasında yaptıkları özel kutlamayı takipçileriyle paylaştı.

 seda sayan - coşkun yıldız

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Seda Sayan, ablası ile eniştesinin 15. evlilik yıl dönümlerinde hastane odasında yaptıkları özel kutlamayı yayınladı. Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız'ın hasta yatağında eşinin elini öpme çabası izleyenleri hüzünlendirdi.


Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde yaşayan şarkıcı Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız 10 Şubat'ta motosikletiyle seyir halindeyken arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış, kafa travması geçirmişti.  Ölümden dönen ve hala hastanede tedavi gören Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız ile eşi evliliklerinden 15 yılı geride bıraktı. Sayan, hastane odasında yaptıkları özel kutlamayı takipçileriyle paylaştı.    Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Seda Sayan, ablası ile eniştesinin 15. evlilik yıl dönümlerinde hastane odasında yaptıkları özel kutlamayı yayınladı. Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız'ın hasta yatağında eşinin elini öpme çabası izleyenleri hüzünlendirdi.  İŞLETMECİLİK YAPIYORLAR  Seda Sayan, ablası Nursel Yıldız ve eniştesi Coşkun Yıldız ile iki yıl önce Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde bir villa ve restoran alarak işletmecilik yapmaya başlamıştı.   DUA İSTEMİŞTİ  Seda Sayan kaza sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eniştesi için dua istemişti. Ünlü sanatçı, "Allah'ım mucizeni versin. Melek kalpli adam. Sadece dua istiyoruz sevenlerinden" mesajını paylaşmıştı.

İŞLETMECİLİK YAPIYORLAR

Seda Sayan, ablası Nursel Yıldız ve eniştesi Coşkun Yıldız ile iki yıl önce Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde bir villa ve restoran alarak işletmecilik yapmaya başlamıştı.

 
Seda Sayan Coşkun Yıldız


DUA İSTEMİŞTİ

Seda Sayan kaza sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eniştesi için dua istemişti. Ünlü sanatçı, "Allah'ım mucizeni versin. Melek kalpli adam. Sadece dua istiyoruz sevenlerinden" mesajını paylaşmıştı.

Seda Sayan Coşkun Yıldız

 

Seda Sayan'dan hastane odasında hüzünlendiren paylaşım! Eniştesi trafik kazası geçirmişti... ile ilgili etiketler Seda Sayan Trafik kazası Coşkun Yıldız Nursel Yıldız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.